Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ?

ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥ Η ΠΑΥΣΙΠΟΝΟΥ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΛΛΙΑ.  ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΛΛΙ ΕΙΝΑΙ {ΑΦΥΣΙΚΟ} ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ {ΑΦΥΣΙΚΗ} ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΑΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟ ΠΟΝΟ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΛΗ {ΦΟΡΜΑ} ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΕ (ΚΑΝΕΤΕ BACK UP) ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, BOOKMARK ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ. Η ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ WINDOWS. ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ. ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ .

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΓΕΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ
·         ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ  ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΒΑΚΤΗΡΙΑ Η ΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΠΙΠΕΦΥΚΙΤΙΔΑ.
·         ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΤΑ ΓΕΙΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ-ΦΙΛΤΡΟ.
·         ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 10ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ.
 ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ

Η ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ (ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΙΠΟΘΥΜΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ). ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΖΑΛΑΔΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΝΙΑΜΙΑ ΟΥΤΕ Η ΔΙΑΙΤΑ  ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΥΧΟΝ ΥΠΟΓΛΙΚΑΙΜΙΑ Η ΚΑΠΟΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ Η ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ <<ΕΧΕΤΕ ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΛΙΠΟΘΥΜΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ>>, ΤΟΤΕ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΜΩΤΙΠΕΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ:

1.      ΞΑΠΛΩΝΕΤΕ
2.      ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΤΕ, ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΣΚΥΒΕΤΕ ΣΑΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΙΑ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.
3.      ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ, ΜΕΝΕΤΕ ΟΡΘΟΙ/ΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΩΝΕΤΕ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ <<ΠΡΟΣΟΧΗ>>  ΚΑΙ ΣΦΙΓΓΕΤΕ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑΣ ΤΟΥΣ…. ΕΝΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ .
4.      ΣΦΙΓΓΕΤΕ ΚΑΘΙΣΤΟΙ Η ΟΡΘΙΟΙ ΤΟΥΣ ΜΥΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΛΟΥΤΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ . ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΥΣ ΣΦΙΓΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ.

ΠΟΣΑ ΑΝΑΨΥΧΤΙΚΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ;

ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 6 ΕΩΣ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΛΑ ΠΙΝΕΙ. ΑΝ ΠΙΝΕΙ 1,5 ΛΙΤΡΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΙΝΕΙ 2 ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια: