Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ: ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ! – ΑΚΥΡΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!

Ι. Σακκάς: «Οι κυβερνήσεις που ψήφισαν λεόντειες ρήτρες που κατέλυσαν την έννοια του κράτους-μέλους της ΕΕ, παραδίδοντας την εθνική κυριαρχία και που σφετερίστηκαν την ιδιότητά τους ως όργανα του κράτους, θα καθίσουν στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία»!
ΑΚΥΡΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!
Ο έγκριτος πρώην Εισαγγελέας, με νομικά ντοκουμέντα καταδεικνύει το έγκλημα σε βάρος της Ελλάδος από τους δανειστές, με συνεργούς τους τούς βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου!
Η Ελληνική Δικαιοσύνη ενεργεί ως ουρά των δανειστών και της κυβέρνησης. Με απίστευτες αποφάσεις της προστάτευσε τις συστημικές τράπεζες, χαρακτήρισε νόμιμη την κλοπή των Ομολογιούχων Δημοσίου και σιωπώντας, φόρτωσε το χρέος των τραπεζών στο λαό!
«Η Γερμανία, Γαλλία και άλλες χώρες που έβαλαν την ελληνική κυβέρνηση να υπογράψει ρήτρες, κατέλυσαν την έννοια του κράτους-μέλους της ΕΕ όσον αφορά την Ελλάδα»
«Οι Έλληνες βουλευτές προσυπέγραψαν να μας καταπατούν ως κράτος οι δανειστές, να μας ξεσκίζουνε χωρίς να μπορούμε να προβάλουμε την παραμικρή ένσταση υπέρ της χώρας και του λαού»
«Τα μνημόνια είναι άκυρα γιατί αντιστρατεύονται τις βασικές αρχές της ΕΕ και τη σύμβαση λειτουργίας της ΕΕ. Προέβησαν σε σωρεία παραβιάσεων, θυσίασαν τον ελληνικό λαό για να στηρίξουν το ευρώ»!
«Η ΕΚΤ αποτελείται από οικονομολόγους που είχαν βάλει στο μάτι την Ελλάδα και την περιουσία της. Ξέρανε ότι εδώ υπάρχει ορυκτός πλούτος, υπάρχουν πετρέλαια, φυσικό αέριο και γι’ αυτό χτυπήσανε με νομικά τερτίπια την Ελλάδα»
Από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Πολλοί λένε ότι οι κυβερνήσεις των τελευταίων τεσσάρων ετών που υπηρετούν τα μνημόνια έχουν διαπράξει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας. Ο πρώην Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωάννης Σακκάς, με νομικά επιχειρήματα εξηγεί πώς και βάσει ποιων άρθρων οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά και οι βουλευτές που προσυπέγραψαν τα μνημόνια και τα σχετικά νομοσχέδια που τα συνοδεύουν, διέπραξαν εσχάτη προδοσία. Επίσης, ο έγκριτος εισαγγελέας κρίνει επί νομικής βάσεως αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης, για την οποία ο λαός έχει χάσει –δικαίως- την εμπιστοσύνη του.
Επειδή στη συνέντευξη του Ιωάννη Σακκά ειπώθηκαν και πολλά άλλα, σήμερα δημοσιεύουμε το πρώτο μέρος της, το δε δεύτερο μέρος θα δημοσιευθεί σε επόμενο τεύχος της «Ε.Ω.»
Η Ελλάδα έχει υπογράψει δανειακή σύμβαση με τους δανειστές στην οποία αναφέρεται ότι παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από την ασυλία προστασίας της εθνικής της κυριαρχίας…
Σακκάς: Αυτοί οι κύριοι της Βουλής που λένε ότι είναι στο συνταγματικό τόξο, δυστυχώς ανήκουν στο αντισυνταγματικό τόξο. Ο κ. Βενιζέλος είναι στο αντισυνταγματικό τόξο. Αυτή η διάταξη είναι πλήρως αντισυνταγματική. Έχουν παραβεί θεμελιώδεις αρχές, αξίες και αξιώματα της σύμβασης της ΕΕ και της σύμβασης της λειτουργίας της ΕΕ. Αν δείτε τη σύμβαση της ΕΕ, τα άρθρα 3,4,5,6,9, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν θεμελιώδεις αρχές. Στο άρθρο 2 λέει ότι ένα κράτος πρέπει να τηρεί κάποιες θεμελιώδεις αρχές δικαιοσύνης για να εισέλθει στην ΕΕ. Και μεταξύ αυτών είναι η αξιοπρέπεια, η καταπολέμηση της φτώχειας, η καταπολέμηση της ανεργίας. Πού είναι όλα αυτά; Εδώ η ανεργία εκτοξεύθηκε στο 30%.

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Καγιανάς

Υλικά:

  • 3 ντομάτες ώριμες και ψιλοκομμένες χωρίς την φλούδα και τα σπόρια
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
  • 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 πιπεριές πράσινες
  • 8 αυγά
  • 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό
  • αλάτι, πιπέρι 
Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι  και σοτάρουμε το σκόρδο και τις πιπεριές σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε τις ντομάτες και χαμηλώνουμε την φωτιά. Αλατίζουμε, ρίχνουμε την ζάχαρη και αφήνουμε την σάλτσα να βράσει για 15  λεπτά. Προσθέτουμε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα και τον μαϊντανό. Ανακατεύουμε τα αυγά με ξύλινη σπάτουλα και με απαλές κινήσεις ώστε να ενωθούν με την σάλτσα. Ψήνουμε μόνο 5 λεπτά και μόλις το ασπράδι  στερεοποιηθεί, κατεβάζουμε το τηγάνι από την φωτιά. 

ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ- ΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ- ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

Δύο υπέροχες φωνές γέμισαν εχτές το βράδυ το Δημοτικό σχολείο Καστέλλας με την μουσική τους ,ευχαριστούμε την κύρια Τσαλιγοπούλου και την κυρία Κανά για την όμορφη βραδιά ,να δώσω απ την μεριά μου πολλά συγχαρητήρια στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου για την διοργάνωση της χτεσινής βραδιάς και ελπίζω να γίνουν παράδειγμα και για τους συλλόγους των άλλων σχολείων του δήμου μας.