Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Εχτές είδα τον αγώνα Ολυμπιακού - Αστέρα Τρίπολης. Αποτέλεσμα, πάντα εκτιμάς μια καλή παράσταση όταν την δεις. Όλα τα 'χε, saspens, δράση, σεξ και πρωταγωνιστή στα μαύρα.


Τσάμπα βρίζουν όλοι τον Ολυμπιακό και τον κύριο Μαρινάκη.Ο άνθρωπος την ψυχαγωγία μας σκέφτεται βρε. Βγαίνουν σήμερα ακόμα και κόκκινοι φίλαθλοι και λένε αν ήμουν στην θέση του Μαρινάκη θα... Ρε παιδιά παραδεχτείτε το, κάνεις δεν έχει τόση φαντασία ώστε να είναι στην θέση ενός προέδρου επαγγελματικής ομάδας ποδοσφαίρου εν έτη 2014, Δεν θα μείνω είς τον γαύρον μόνο. Θα τους πιάσω όλους γιατί μια καλή παραγωγή πως να το κάνουμε έχει και τους χορηγούς της
και δυστυχώς αλλάζουν ονόματα μες τον χρόνο αλλά τα συμφέροντα είναι ίδια και κάνουν το όλο πανυγηράκι που λέγετε πρωτάθλημα Ά εθνικής να του χει ξεθωριάσει τα χρώματα του και άπλα να 'χει μείνει ένας κλόουν που το μακιγιάζ του έχει φύγει απ την βροχή.


Η Βροχή έχει ως αποτέλεσμα να καθαρίζει ή να αποκαλύπτει, στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν του διαιτητή του χτεσινού αγώνα. Εγώ δεν θα σταθώ στο τι σφύριζε γενικά, άπλα θα αναφέρω ότι έδωσε κίτρινη σε άνθρωπο που σαβουριάστικε μόνος του. Θα σταθώ όμως στο τόσο φανερά χυδαίο διαιτιτιλικι που είδαμε χτες σαν να μην τον ένοιαζε ο κόσμος που τον έβλεπε, σα να μην τον ένοιαζε η ΕΠΟ (καλά εδώ γελάμε), σαν μην είναι δυνατόν να χει επιπτώσεις η προτίμηση του προς τον έναν απ τους δύο αντίπαλους.

Εδώ, θέλω να σταθώ στο πόσο γραμμένους παίζει να μας έχουν κόκκινους, πράσινους, κίτρινους, μαύρους και ότι χρώμα θες για να έρχεται ένας διαιτητής να σφυρίζει φανερά μη αντικειμενικά, αλλά που είναι οι άλλοι πρόεδροι των ομάδων που αγωνίζονται στην Α Εθνική να ρωτήσουν τι γίνεται;

Θα πρέπει  λοιπόν όλοι οι υπόλοιποι, για μας τους φιλάθλους μιλάω,να ξεπεράσουμε τις μικροομάδικες  διαφορές μας και να αναζητήσουμε το γιατί από μόνοι μας, επειδή προφανώς σε καμία εξαγγελία δεν θα το βρούμε.

Φιλικα 
Γιώργος  

Δεν υπάρχουν σχόλια: