Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Διάφορες Συμβουλές

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΒΑΖΑ
·         ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΥΨΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΕΚ. ΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΟΥΜΕ.
·         ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΙΚΗ ΣΧΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΥΛΙΞΤΕ ΤΑ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΕΡΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΟΥΝ.
·         ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΤΕ ΤΟ ΜΑΤΙ.
·         ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ, ΜΕΤΡΗΣΤΕ 5 ΛΕΠΤΑ  ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.
·         ΒΓΑΛΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΑΣ.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΑΛΜΗ

ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ  4 ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ 750 ΓΡ ΑΛΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΧΛΑΖΕΙ, ΜΕΤΡΑΤΕ 10 ΛΕΠΤΑ. ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΜΗ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΩΜΟ ΦΡΕΣΚΟ ΑΥΓΟ. ΑΝ ΤΟ ΑΥΓΟ ΔΕΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΑΤΙ.

ΤΙ ΛΑΔΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ?

Συνιστούμε το ελαιόλαδο, που λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε μονο ακόρεστα λιπαρά οξέα είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την υγεία μας, γιατί συμβάλλει στην αύξηση της ‘’καλής ‘’ χοληστερίνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: