Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ




Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το χάος σήμερα και συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο της ΕΡΤ. Έχω μια αίσθηση περίεργη μια αίσθηση οργής, συγκίνησης.
Όταν λέμε κρατική τηλεόραση σημαίνει ότι ανήκει στο δημόσιο άρα, κατά την ταπεινή μου γνώμη ως απλός πολίτης, ανήκει σε εμάς τους πολίτες αλλά επειδή οι βουλευτές και ειδικότερα αυτοί που κυβερνούν έχουν μεγάλο κόμπλεξ που ανήκει στους πολίτες και ΟΧΙ στους ίδιους τους πολιτικούς στους βολεμένους που μόνο την τσεπούλα τους κοιτάζουν να δουν αν και κατά πόσο είναι γεμάτη αλλά σύντομα θα έρθουν οι εκλογές και ελπίζω να βάλουν μυαλό αυτοί που ψήφισαν τους πολιτικούς που κανονικά δεν είναι τιμή τους που κυβερνούν αυτή τη χώρα. Οι αγωνιστές του ’21 και του ’40 δεν πολέμισαν για την ψυχή ή τα κόκκαλα των συγγενών τους αλλά για να μπορούμε να ζήσουμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ και ΟΧΙ κάτω από τον ελληνικό ζυγό (το είπα αυτό επειδή έτσι αισθάνομαι αυτή τη στιγμή, επειδή αισθάνομαι ότι με έχουν περικυκλώσει όλα τα κόμματα, για να μην τους πω διαφορετικα, και δε με αφήνουν να αναπνεύσω) Πρέπει να σταματήσουμε τον ψυχολογικό πόλεμο που μας κάνουν….
Το ότι θα μείνουν 2.656 περίπου άτομα εκτός δουλειάς δεν το σκέφτηκαν; Αλλά τι λέω αυτοί σκέφτονται, όπως είπα και πιο πάνω, την τσεπούλα τους αν γεμίζει.
ΠΡΕΠΕΙ να τους «κατεβάσουμε».
Όπως είπε και ένας εκ των τριών παρουσιαστών της ΕΡΤ των ειδήσεων: «Αυτή είναι η κυβέρνησή μας». Πολύ σωστά το διατύπωσε και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε αυτούς που ψήφισαν εκείνους που βρίσκονται στις καρεκλίτσες τους όπου μας έχουν γραμμένους και μας κάνουν ότι μας κάνουν.
Αλλά ο τροχός γυρίζει……και ο Θεός βλέπει……
Ν.Π.