Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ – ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΚΑΛΑΘΙ

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ
 Το όνομά του είναι Τίτους και ακόμη δεν έχει κλείσει τα δύο του χρόνια. Το ταλέντο που έχει όμως κλέβει την παράσταση!

ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΖΑΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ Η 20ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
Τη δραματική στιγμή που η 20χρονη και άμυαλη φοιτήτρια από την Κίνα παρασύρεται από ένα διερχόμενο τρένο που τρέχει με... 145 χιλιόμετρα την ώρα κατέγραψε με τη φωτογραφική του μηχανή ένας φίλος της.
Η Xiao Li ζήτησε από το φίλο της να τη βγάλει σε «καλλιτεχνικές πόζες» δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές, με τα μαλλιά της να «πετάνε» καθώς το τρένο θα περνάει από δίπλα της.
Όμως τη στιγμή που η νεαρή Li προσπάθησε να πάρει την... «κατάλληλη» πόζα το τρένο τη χτύπησε στον ώμο και την έριξε κάτω, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί περισσότερο.
Ο μηχανοδηγός σταμάτησε αμέσως την αμαξοστοιχία, για να διαπιστώσει με ανακούφιση ότι το κορίτσι δεν είχε πάθει κακό.
«Δεν είχα καταλάβει ότι ήμουν τόσο κοντά. Χτύπησα αρκετά στον ώμο και είμαι τυχερή που είμαι ζωντανή. Την επόμενη φορά θα βγάλω φωτογραφίες μόνο... μέσα στο σπίτι μου» είπε η ίδια.
treono

ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ!


ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΡΟΜΠΑΪ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Την αποκλειστική αποκάλυψη ότι Τούρκοι αξιωματικοί παραμένουν στα ελληνικά σύνορα, με υπογραφή της ΕΕ, έκανε στην σημερινή "Ελεύθερη Ώρα" και σε συνέντευξή του στον Μάκη Βραχιολίδη, ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης! «Η Τουρκία και η FRONTEX υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας στις 28 Μαϊου 2012, που προβλέπει την παρουσία Τούρκων αξιωματικών στα σύνορά μας για-δήθεν-έλεγχο της λαθρομετανάστευσης», υπογράμμισε ο κ. Αϊβαλιώτης. Και η Ελλάς δεν έβγαλε άχνα!
Τη συγκεκριμένη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, όπως αποκάλυψε ο Κωστής Αϊβαλιώτης, χαιρέτησε επισήμως η κ. Μάλστρεμ, η Κοινοτική Επίτροπος αρμόδια για το άσυλο και τη μετανάστευση , η οποία μάλιστα επαίνεσε την συμφωνία! Έτσι λοιπόν, με την βούλα της ΕΕ θα αλωνίζουν τα ελληνικά σύνορα Τούρκοι αξιωματικοί, με το πρόσχημα του ελέγχου των λαθρομεταναστών!
Τα σύνορα της Ελλάδος λοιπόν, με την σιωπηρή ανοχή των πολιτικών ηγετών του βεληνεκούς Σαμαρά, είναι ανοιχτά στους Τούρκους αξιωματικούς! Και μάλιστα σε μια ευαίσθητη περιοχή, στον Έβρο όπου όλοι γνωρίζουν τι γίνεται και τι κίνδυνοι υπάρχουν για την ασφάλεια της χώρας!
Κατά τα άλλα, οι δηλώσεις Σαμαρά προς τον κ. Ρομπάι πριν από λίγο, ήταν...μπούρδες και για το θεαθήναι! Σημειώνουμε ότι ο Πρωθυπουργός έθεσε το θέμα της λαθρομετανάστευσης, ζητώντας από τον πρόεδρο της ΕΕ να πιέσει τις χώρες προέλευσης των μεταναστών να δέχονται πίσω όσους συλλαμβάνονται να έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα!
«Τα ελληνικά σύνορα είναι και σύνορα της Ευρώπης» τόνισε χαρακτηριστικά. Μήπως είναι και...τουρκικά τα σύνορά μας κύριε Σαμαρά;

Η ΝΕΑΡΗ ΙΣΠΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΤΟΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΤΖΕΦΡΙ ΣΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ(VIDEO)


Kόλαση τα έκανε μιλώντας για σπατάλες, διασπάθιση δημοσίου χρήματος και πολυτελή διαβίωση από τους ηγέτες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, η νεαρή Ισπανίδα Μπεατριθ Ταλεγόν, μέλος της Νεολαίας της Διεθνούς, η οποία όταν πήρε το λόγο ήταν καταπέλτης, μπροστά στον Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο εθνοπροδότη τον έκανε να χάσει τη μιλιά του.
«Απαιτούμε επιτέλους η Σοσιαλιστική Διεθνής να έχει λόγο ύπαρξης, μην μας κάνετε εμάς τους νέους να ντρεπόμαστε», είπε η Μπεατρίθ Ταλεγόν, αφήνοντας άφωνους τους ηγέτες των κομμάτων που αποτελούν τη Διεθνή, επικεφαλής της οποίας είναι ο Γ.Παπανδρέου.
Η ίδια στην ομιλία της έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα οικονομικά της Διεθνούς. Ζήτησε διαφάνεια, «να πάψουν να αποτελούν ένα μυστήριο όπως οι πυραμίδες της Αιγύπτου».
Τάχθηκε επίσης υπέρ μιας νέας τάξης πολιτικών και κατακεραύνωσε τις συναντήσεις σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων, όπως αυτό της πορτογαλικής πόλης Κασκάις.
«Μας θέλετε διακοσμητικούς εμάς τους νέους, απλά για να γεμίζουμε τις αίθουσες» είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας της.
«Είστε εσείς οι υπεύθυνοι αυτού που συμβαίνει τώρα... εμείς πληρώνουμε τις συνέπειες από την απουσία πολιτικής σας ή από τις πολιτικές σας».
Η Ταλεγόν άσκησε σκληρή κριτική και σε «πολιτικούς-αστέρια των ΜΜΕ», οι οποίοι προσέρχονται στις συνεδριάσεις, μιλώντας για τις χώρες τους χωρίς να προσφέρουν καμία λύση στους υπόλοιπους.
Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο εθνοπροδότης Γ.Παπανδρέου, προκειμένου να υπερασπιστεί τους συμμετέχοντες. «Δεν είμαστε το ΔΝΤ ή η Παγκόσμια Τράπεζα. Εμείς που είμαστε εδώ δεν δίνουμε μάχη από ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Δίνουμε μάχη στους δρόμους, στα συνδικάτα, στις χώρες μας. Ποιες χώρες σου ρε Καραμήτρο, τζαμπατζή;  τον νεοέλληνα που τον έκανες ραγιά, τον ρώτησες;
«Ας προσπαθήσουμε να δουλέψουμε μαζί» κατέληξε με θράσος ο πρώην πρωθυπουργός, γιος της Μαργαρίτας.
Δείτε και το βίντεο. Ελπίζουμε κάποιος να το μεταφράσει για να ακούσουμε το ξεφτυλίκι "ζωντανό".

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!


Η τρικομματική κυβέρνηση της συμφοράς, κατ' εντολήν της τρόικας, αφήνει στο έλεος του Θεού ανάπηρους και ανήμπορους ηλικιωμένους!
Σε 48ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν από σήμερα οι εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές (προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι», «Κ.Δ.Α.Π.», κ.λπ.). Στις 10 το πρωί προγραμματίζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
Η κυβέρνηση διαλύει κάθε κοινωνική πρόνοια. Οι εργαζόμενοι ζητούν νομοθετική ρύθμιση που θα εξασφαλίζει τη συνέχιση της εργασίας τους, άμεση σύσταση μέσω των Ο.Ε.Υ., οργανωμένων Κοινωνικών Υπηρεσιών σε κάθε Δήμο και την στελέχωση τους με εξειδικευμένο προσωπικό, άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους «που για πολλούς μήνες παραμένουν απλήρωτοι» και ανατροπή των κυβερνητικών σχεδιασμών για τη δημιουργία κοινωνικών συνεταιρισμών.
Η ΠΟΕ – ΟΤΑ έχει εκφράσει τη συμπαράστασή της στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές και καλεί όλους τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν στη σημερινή συγκέντρωση. 

Η μείωση ΦΠΑ στην εστίαση προς διαπραγμάτευση με την Τρόικα

Η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από 23% σε 19% φαίνεται να αποτελεί επιδίωξη της κυβέρνησης, κατά την επικείμενη επίσκεψη της Τρόικας στα τέλη του μήνα.

Μάλιστα η αρχική πρόταση ήταν για 13%, αλλά τελικά υιοθετήθηκε το 19% ως πιο ρεαλιστική λύση. Το συγκεκριμένο αίτημα αποτελεί ένα αντιστάθμισμα στα επαχθή δημοσιονομικά μέτρα του εφαρμοζόμενου προγράμματος εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας. Σε κάθε περίπτωση πάντως, για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, δηλαδή η επαναδιαπραγμάτευση κάποιων παραμέτρων του Μνημονίου, θα πρέπει να προηγηθεί επίσημη παραδοχή και ομοφωνία των μελών της Τρόικας ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα βασίστηκε σε λανθασμένες εκτιμήσεις και προβλέψεις.

Πηγές του Υπουργείου Οικονομικών αποκαλύπτουν ότι έχει ήδη συσταθεί ειδική ομάδα εργασίας, η οποία μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου θα ετοιμάσει πόρισμα για την αποδοτικότητα ορισμένων φορολογικών επιβαρύνσεων, μεταξύ αυτών και του ΦΠΑ στην εστίαση.

Το πόρισμα θα σταλεί στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και στους επικεφαλής της Τρόικας, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο αλλαγής του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου. Και αυτό, καθώς στο οικονομικό επιτελείο έχουν διαπιστώσει ότι ο αυξημένος ΦΠΑ δεν έχει αποφέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

zougla

Τους έχει απλήρωτους ο πρώην υφυπουργός

Μουρμούρες από τους εργαζόμενους στην επιχείρηση του πρώην υφυπουργού καθώς έχουν παρέλθει ήδη οκτώ μήνες παρά ταύτα όμως παρά στην τσέπη τους δεν είδαν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της zοugla.gr ο πρώην υφυπουργός σφυρίζει αδιάφορα παρότι το Πόθεν Έσχες που έχει εμφανίσει τα προηγούμενα χρόνια εδώ στη Βουλή όχι μόνο οκτώ μήνες αλλά μια ζωή μισθούς μπορεί να πληρώσει ακόμα και σε άνεργους.

Επειδή όμως το θέμα δεν είναι οι αγαθοεργίες αυτό που ζητάνε οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση του πολιτικού είναι να εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους.

zouglahttp://www.zougla.gr/parapolitiki/article/tous-exi-aplirotous-o-proin-ifipourgos

Η κοπέλα που έπεσε για ύπνο και ξύπνησε έπειτα από... 64 ημέρες

Η Νικόλ Ντελιέν είναι ένα 17χρονο κορίτσι από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ που πάσχει από μια παράξενη ανίατη ασθένεια, εξαιτίας της οποίας αναγκάζεται να κοιμάται 18 ώρες την ημέρα, ενώ το «ρεκόρ» της είναι 64 συνεχόμενες ημέρες ύπνου.

Η δραματική ιστορία της νεαρής Νικόλ συγκλονίζει τις ΗΠΑ, καθώς το σύνδρομο Kleine-Levin από το οποίο πάσχει δεν είναι προς το παρόν θεραπεύσιμο.

Η κοπέλα αναγκάζεται να κοιμάται 18 ώρες ημερησίως με μικρά διαλείμματα, τα οποία δεν μπορεί να θυμηθεί όταν ξυπνάει, ενώ τον Ιανουάριο του 2012 έπεσε για ύπνο και ξύπνησε ύστερα από 64 ολόκληρες ημέρες, στη διάρκεια των οποίων σηκωνόταν από το κρεβάτι σε ημιληθαργική κατάσταση, για να πάει στην τουαλέτα ή να φάει ελάχιστα.

Ο γιατρός που διέγνωσε την ασθένεια υποστηρίζει ότι αυτή μπορεί να παρουσιαστεί σε οποιονδήποτε ξαφνικά, με άγνωστα αίτια, ενώ η θεραπεία περιλαμβάνει σταθερή φαρμακευτική αγωγή, που απλώς περιορίζει τη συχνότητα των ληθαργικών επεισοδίων.

zouglahttp://www.zougla.gr/kosmos/article/i-kopela-pou-epese-gia-ipno-ke-ksipnise-meta-apo-64-imeres

Πάτρα: Συνελήφθησαν Τούρκοι για συμμετοχή σε ένοπλη οργάνωση

Στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών έπεσαν δύο Τούρκοι που βρίσκονταν στην Αχαΐα και οι όποιοι κατηγορούνται για συμμετοχή σε ένοπλη οργάνωση, κατοχή εκρηκτικών υλών, πλαστογράφηση, ακόμη και για ανθρωποκτονία.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 47 και 37 ετών αντίστοιχα.

Η διαδικασία που αναμένεται να ακολουθηθεί είναι η έκδοση και των δύο αυτών συλληφθέντων στην Τουρκία.
Με πληροφορίες από patrastimes

zouglahttp://www.zougla.gr/greece/article/patra-sinelif8isan-tourki-gia-simetoxi-se-enopli-organosi

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού

Μεταβολή του καιρού αναμένεται από σήμερα με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τα χιόνια στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο, καθώς και τους ισχυρούς ανέμους στα πελάγη.

Την Τετάρτη αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο.

Τα φαινόμενα θα επεκταθούν βαθμιαία στην σνατολική Στερεά και στην Εύβοια, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Ανατολικό Αιγαίο. Στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας θα σημειωθούν χιονοπτώσεις, κατά τόπους ισχυρές.

Οι νότιοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 8 μποφόρ και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τα 9 μποφόρ. Αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στη Δυτική Ελλάδα και μέχρι το βράδυ στις περισσότερες περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι βροχερός, ενώ οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοάδες έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης βροχερός με τη θερμοκρασία μέχρι τους 14 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις εώς 3 μποφόρ.

Την Πέμπτη αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα. 

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας.


zougla

iWatch: Το «έξυπνο» ρολόι δια... χειρός Apple

iWatch: Το «έξυπνο» ρολόι δια... χειρός Apple
Φουντώνουν τις τελευταίες ημέρες οι φήμες για την έλευση του… «iWatch» του νέου εγχειρήματος της Apple που όπως περιγράφει το όνομά του δεν είναι παρά μία «έξυπνη» συσκευή υπό μορφή ρολογιού χειρός.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των αμερικανικών ΜΜΕ, η μεγάλη καινοτομία της συσκευής θα είναι μια οθόνη από ειδικό γυαλί που θα «τυλίγεται» γύρω από το χέρι του χρήστη.
Η νέα συσκευή θα χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα iOS, το οποίο χρησιμοποιείται στα έξυπνα τηλέφωνα iPhone, στα iPod Τouch και στις ταμπλέτες iPad. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διαθέτει οθόνη υψηλής ευκρίνειας OLED μεγέθους 1,5 ίντσων.
Για το εύκαμπτο γυαλί, θα χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία Willow Glass που παρουσιάστηκε πέρυσι από την εταιρεία Corning.
Εξυπακούεται ότι το «iWatch» θα συγχρονίζεται με άλλες συσκευές της Apple μέσω Bluetouth.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Apple δεν είναι η πρώτη εταιρεία που «πειραματίζεται» με την κατασκευή ενός ρολογιού χειρός που συγχρονίζεται με άλλες έξυπνες συσκευές.
Ανάλογες συσκευές που μπορούν να φορεθούν στο χέρι έχουν δημιουργήσει οι Sony και Motorola.
Στην περίπτωση πάντως που η Apple υλοποιήσει τα σχέδιά της, όλοι είναι βέβαιοι για το ποιο θα είναι το επόμενο γκάτζετ-μανία στην παγκόσμια αγορά.

imerisia

«Φρένο» της Κομισιόν σε χαλάρωση του Μνημονίου


Καμία αλλαγή στο ελληνικό πρόγραμμα δεν πρόκειται να γίνει, ξεκαθαρίζει η Κομισιόν, παρά το λάθος του ΔΝΤ στον πολλαπλασιαστή που είχε δημιουργήσει προσδοκίες στην κυβέρνηση για χαλάρωση στα μέτρα λιτότητας. Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ολι Ρεν, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Ecofin, αναφερόμενος στα περί λάθους, είπε ότι «αυτά είναι απλοϊκά, το πρόγραμμα είναι απολύτως σωστό».

Ο κ. Ρεν με δική του πρωτοβουλία πήρε το λόγο και επεσήμανε ότι επειδή ακούγονται πολλά τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα σχετικά με το μείγμα των μέτρων στο ελληνικό πρόγραμμα, θέλει να ξεκαθαρίσει ότι το πρόγραμμα είναι απολύτως σωστό.

Σε παρέμβασή του στη συζήτηση ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ζήτησε από τον Ολι Ρεν να τοποθετηθεί δημόσια η Κομισιόν για το θέμα, ενώ και ο Ιρλανδός ομόλογός του, Μάικλ Νούναν, ως εκπρόσωπος επίσης μνημονιακής χώρας, ζήτησε μια έκθεση της τρόικας για το θέμα της επίπτωσης της λιτότητας στην ύφεση και του δημοσιονομικού πολλαπλασιαστή που χρησιμοποιεί.

Και ο διευθυντής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ είπε χθες πως δεν συμφωνεί πλήρως με την ανάλυση του ΔΝΤ για το θέμα των πολλαπλασιαστών. Οπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, θεωρεί ότι υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία που το Ταμείο παρουσιάζει.

«Υπήρχαν σοβαροί λόγοι που οι πολλαπλασιαστές ήταν μεγαλύτεροι, αλλά αυτό δεν είναι το κεντρικό ζήτημα. Ακόμα και αν τα ξέραμε όλα από την αρχή, κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος, κάθε πρόβλεψη έχει περιθώρια αβεβαιότητας» είπε και τόνισε ότι το 2009 που το έλλειμμα είχε φτάσει το 15,6% του ΑΕΠ, έπρεπε να ληφθούν αποφάσεις.

Πάντως παρά την αρνητική αντίδραση της Κομισιόν σε αλλαγή του προγράμματος, ο κ. Στουρνάρας θα ζητήσει από την Τρόικα τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 19% από το 23%  που είναι τώρα.

Επίσης κυβερνητικοί κύκλοι εκτιμούν ότι θα έπρεπε να εξεταστεί και η μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα, καθώς η υπέρμετρη φορολόγησή τους έχει οδηγήσει τελικά σε μείωση των εσόδων.

protothema