Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

Στις 25 Οκτωβρίου έρχονται στην Ελλάδα τα δύο νέα iPhone

Τα δύο νέα μοντέλα iPhone, το 5S και το 5C, θα αρχίσουν να διατίθενται στην Ελλάδα την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.

Τα νέα μοντέλα της Apple θα κυκλοφορήσουν στη χώρα μας από το δίκτυο καταστημάτων OTE - Cosmote - Γερμανός και από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone.

Και τα δύο νέα iPhone υποστηρίζουν ταχύτητες 4G.

Υπενθυμίζεται ότι είναι η πρώτη φορά που η Apple διαθέτει iPhone σε περισσότερα χρώματα και σε πιο οικονομικές επιλογές.

Η πιο ακριβή έκδοση, το iPhone 5S, θα κυκλοφορήσει σε τρία νέα χρώματα (χρυσό, γραφίτης και ασημί) και θα διαθέτει επεξεργαστή 64bit που προσφέρει ακόμη καλύτερη εμπειρία χρήσης. Νέο καινοτόμο χαρακτηριστικό είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το πιο οικονομικό μοντέλο, το iPhone 5C, θα είναι διαθέσιμο σε ποικιλία χρωμάτων (άσπρο, μπλε, ροζ, κίτρινο και πράσινο), με βελτιωμένη κάμερα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην μπαταρία.

Τα νέα μοντέλα της Apple αναμένεται να ενδυναμώσουν την διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά των smartphones στην Ελλάδα.

Ενδεικτικό είναι ότι το πρώτο εξάμηνο του 2013 πάνω από 50% των συσκευών που διέθεσε η Cosmote ήταν smartphones, ενώ περισσότερες από 700.000 συσκευές πουλήθηκαν στην ελληνική αγορά. Την ίδια περίοδο, οι συνολικές πωλήσεις των iPhone ξεπέρασαν το 10% επί των συνολικών πωλήσεων των smartphones στη χώρα μας, αποδεικνύοντας το πόσο «φανατικό» κοινό έχει η Apple.

tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: