Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Αντιπαράθεση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τη φορολόγηση των καταθέσεων


Νέα αντιπαράθεση για τη φορολόγηση των καταθέσεων σημειώθηκε μεταξύ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει πως η κυβέρνηση και ο κ. Σαμαράς προσωπικά είναι αυτοί που συνέπραξαν στο «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο.
«Όσο ακολουθούν πιστά και με τυφλή υποταγή την πολιτική του μερκελισμού δεν πείθουν ότι αν τους ζητηθεί δεν θα “κουρέψουν” και τις καταθέσεις στη χώρα μας», τονίζει.
Προηγήθηκε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που έκανε λόγο για «αντικρουόμενες δηλώσεις» των δύο υπευθύνων οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη φορολόγηση των καταθέσεων καλώντας παράλληλα τον Αλ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει ποια είναι η επίσημη θέση του κόμματός του.
«Μία εβδομάδα πριν, ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έλεγε ότι δεν θα φορολογήσει τις καταθέσεις. Σήμερα, ο έτερος υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Ευ. Τσακαλώτος, λέει ότι θα φορολογήσει και την ιδιοκτησία και τις καταθέσεις, κατηγορώντας το σύντροφό του ότι ακολουθεί πολιτική Μπους», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Λεωφόρος Συγγρού.
«Περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει, αν μπορεί, ποια από τις δύο είναι η θέση του κόμματός του. Επίσης, ποιον από τους δύο υπεύθυνους οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ θα απομακρύνει από τη θέση του», κατέληξε η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: