Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Έφυγε ο Θύμιος Καρακατσάνης

Φωτογραφία για Έφυγε ο Θύμιος Καρακατσάνης
Πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 72 ετών ο ηθοποιός Θύμιος Καρακατσάνης.

Tommy Lee: Αγαπώ την Ελλάδα γιατί...

Ο Tommy Lee δεν ξεχνάει να υπενθυμίζει στους οπαδούς του το γεγονός ότι γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει ελληνική καταγωγή.

Tommy Lee: Αγαπώ την Ελλάδα γιατί...
Με μακροσκελές post του στο facebook υπερασπίζεται την Ελλάδα, στέλνοντας την δική του απάντηση στους επικριτές της:
Συγκεκριμένα αναφέρει:

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Πέτρος Νομικός: Έτσι θα διαγράψω το ελληνικό χρέος


Ο 33χρονος Πέτρος Νομικός είναι εφοπλιστής και αναλαμβάνει, όπως λέει, πρωτοβουλία για την διάσωση της Ελλάδας.
Ο ίδιος καλεί τους ευκατάστατους "φίλους" όπως τον εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία, με τον τελευταίο να ανταποκρίνεται θετικά. Ο κ. Νομικός φέρνει ως παράδειγμα πρωτοβουλίες αντίστοιχων προσωπικοτήτων άλλων χωρών που βρέθηκαν υπό την εποπτεία του ΔΝΤ.

Διακοπή λειτουργίας κινητής γέφυρας πορθμού Ευρίπου για τον Ιούλιο


Κλειστή για τη ναυσιπλοΐα θα παραμείνει η κινητή γέφυρα του πορθμού του Ευρίπου (παλαιά γέφυρα Χαλκίδας) για το μήνα Ιούλιο 2012 τις κάτωθι ημερομηνίες:

Διακοπή λειτουργίας κινητής γέφυρας πορθμού Ευρίπου για τον Ιούλιο

01/07/2012
06/07/2012
07/07/2012
08/07/2012
14/07/2012
15/07/2012
21/07/2012
22/07/2012
25/07/2012
28/07/2012
29/07/2012

newsbomb

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!





Ένας μεγάλος αριθμός Γερμανών μαθητών δεν παρατηρεί σημαντικές διαφορές μεταξύ της δικτατορίας της ναζιστικής Γερμανίας και της δημοκρατικής Γερμανίας, σύμφωνα με μελέτη του Ελεύθερου...Πανεπιστημίου του Βερολίνου.
Από τους 7.500 μαθητές που ρωτήθηκαν, λιγότεροι από τους μισούς πιστεύουν χωρίς αμφιβολία ότι η ναζιστική Γερμανία ήταν μια δικτατορία. Σε ότι αφορά την κομουνιστική πρώην Ανατολική Γερμανία, είναι λιγότεροι από ένας στους τρεις.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟ

Σας έλειψε η Αγγελική Νικολούλη απ τους δέκτες σας; Προσωπικά εμένα πάρα πολύ παρουσίαζε μια εκπομπή κοινωνικού ενδιαφέροντος και πολλές φορές το κοινωνικό έργο που επιτελούσε ήταν πολύ σημαντικό ,γιατί άνθρωποι που εξαφανίζονταν, εντοπίζονταν και έτσι οι άνθρωποι είχαν πραγματικά μια ευκαιρία να εξομαλύνουν της οποίες διαφορές τους ,  υπήρχαν και υποθέσεις όπου ο αγνοούμενος ήταν νεκρός εκεί η συνεισφορά της κυρίας Νικολούλη ήταν καταλυτική .

Μέρκελ: "Όσο ζω, δεν θα υπάρξουν ευρωομόλογα

 
 Κατά τη διάρκεια ομιλίας της προς τους Ελεύθερους Δημοκράτες (FDP), κόμμα που αποτελεί μειοψηφία στην κεντροδεξιά κυβερνητική συμμαχία, η κα Μέρκελ δήλωσε σαφώς, ότι όσο η ίδια ζει, η Ευρώπη δεν πρόκειται να "αμοιβαιοποιήσει".  Σύμφωνα με πληροφορίες των Reuters και Associated Press,

Δέκα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζεις για το νερό


Διαβάστε 10 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζεις για το νερό.

Δέκα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζεις για το νερό
Aρ. 10 : Ήξερες ότι...
Το νερό αποτελεί το 75% του σώματος μας, το 90% του αίματος και το 85% του εγκέφαλου. Το στεγνό στόμα είναι το τελευταίο σημάδι δίψας.
Aρ. 9 : Ήξερες ότι...

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Πέντε ληστείες τη νύχτα σε περιοχές της Αθήνας

  (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Μπαράζ διαρρήξεων είχαμε το βράδυ σε διαμερίσματα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Η πρώτη χρονικά σημειώθηκε στις 3:22 σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου σε πολυκατοικία στην Ηλιούπολη. Τέσσερις άνδρες μπήκαν στο διαμέρισμα από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και αφού απείλησαν με μαχαίρι και όπλα τον 47χρονο ένοικο άρπαξαν 150 ευρώ και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Λίγη ώρα αργότερα, στις 3:55, πάλι στην Ηλιούπολη πιθανότατα οι ίδιο δράστες μπήκαν πάλι σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου και άρπαξαν κοσμήματα από την 62χρονη ένοικο.
Στις 3:41 συνελήφθη ένας αλλοδαπός, ο οποίος μαζί με άλλα άτομα, είχε μπει από παράθυρο στο 3ο Γυμνάσιο Αλίμου και άρπαξαν ηλεκτρικές συσκευές.
Στις 3:53 τρεις Γεωργιανοί διέρρηξαν διαμέρισμα τρίτου ορόφου σε πολυκατοικία στο Μαρούσι, από το οποίο διαμέρισμα απουσίαζαν οι ένοικοι. Αφού πήραν το χρηματοκιβώτιο, επιχείρησαν να το κατεβάσουν από τις σκάλες της πολυκατοικίας τοποθετώντας το πάνω σε ένα στρώμα, έγιναν, όμως, αντιληπτοί από τους υπόλοιπους ενοίκους με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στο διαμέρισμα και να πηδήξουν από το μπαλκόνι για να διαφύγουν. Από την πτώση τραυματίστηκε ελαφρά ένας εκ των διαρρηκτών, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ οι δύο συνεργοί του αναζητούνται.
Τέλος, στις 7 το πρωί στην Καλλιθέα δύο άνδρες εισέβαλαν σε ισόγεια κατοικία και αφού χτύπησαν την αλλοδαπή ένοικο, άρπαξαν κοσμήματα άγνωστης αξίας.

Τους 40 βαθμούς θα αγγίξει ο υδράργυρος σήμερα

Τους 39 και κατά τόπους τους 40 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία σήμερα στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Τους 39 βαθμούς θα αγγίξει ο υδράργυρος στην Αττική.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, μέτριοι, και μόνο στην ανατολική στερά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένεται να φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές καθώς και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας, κυρίως στα γύρω ορεινά.

Στην Αττική ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 39 βαθμούς και οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια.

Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων το απόγευμα στα γύρω ορεινά, ενώ τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά του νομού.

Αισθητή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία την Τετάρτη, κυρίως στα ανατολικά, λόγω των βορείων ανέμων, τοπικά ως 7 μποφόρ, που θα επικρατήσει έως και την Κυριακή.

tanea

Ο Κ. Παπούλιας στη Σύνοδο Κορυφής

Με «όπλο» έναν αυστηρό κοινοτικό κανονισμό που απαιτεί οι χώρες-μέλη να εκπροσωπούνται στις Συνόδους Κορυφής από τους αρχηγούς τους ή τους εκλεγμένους πρωθυπουργούς, οι εταίροι μας απαίτησαν η χώρα μας να εκπροσωπηθεί την Πέμπτη στις Βρυξέλλες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια και όχι από τον υπουργό Εξωτερικών που είχε ορίσει ο κ. Α. Σαμαράς.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας θα είναι επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας θα είναι επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες