Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Θέρετρο σεξουαλικής "ανακούφισης" ενηλίκων!



Λίγες εκατοντάδες μέτρα από το
σημείο όπου οι ηγέτες του G20 εξέταζαν μέτρα για την ανακούφιση των λαών από την οικονομική κρίση βρίσκεται το απόλυτο θέρετρο σεξουαλικής «ανακούφισης» ενηλίκων! Ο λόγος για το «Desire Resort and Spa», το....





οποίο αποτελεί τον παράδεισο του διψασμένου για νέες ερωτικές εμπειρίες τουρίστα στο Λος Κάμπος του Μεξικού.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Εκοιμήθει ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Μελέτιος

Εκοιμήθει σήμερα το πρωί ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Μελέτιος σε ηλικία 79 ετών.
Ο μακαριστός μετά από πολύμηνη ταλαιπωρία λόγω προβλήματος της υγείας τους από τον περασμένο Νοέμβριο έκλεισε τα μάτια του στο μοναστήρι του Προφήτη Ηλεία στα Φλάμπουρα όπου βρίσκονταν τους τελευταίους μήνες.

Η σωρός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Μητροπολιτικό ναό της Πρέβεζας, ενώ η μέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας θα είναι αργία για την πόλη της Πρέβεζας.

pestanea

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Λ. ΚΑΝΕΛΛΗ: Δεν είμαι συγγενής με την κυρία Μιχαλολιάκου!


Παρέμβαση στην εκπομπή πρωινή Ενημέρωση έκανε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη...

Η κα Κανέλλη θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στην ανάλυση ενός δημοσκόπου ο οποίος έκρινε ότι οι ψηφοφόροι που είχαν ψηφίσει Χρυσή Αυγή επέλεξαν και πάλι το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου παρά το συμβάν με το χαστούκι στην ίδια διότι στα μάτια τους το περιστατικό αυτό ήταν «χαστούκι στο πολιτικό σύστημα».

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

2012:Εκλογές στην Ελλάδα

 
Αυτή την στιγμή που γράφω αυτό το άρθρο πολύ πιθανών  Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με την ΔΗΜΑΡ να σχηματίζουν κυβέρνηση ,πρώτη φορά βλέπω δεξιούς με σοσιαλιστές (και καλά τώρα) και αριστερούς να κάθονται στο ηλεκτρικό τραπέζι των συζητήσεων για σχηματισμό κυβέρνησης ,εχτές είχαμε ίσως την πλέον ενδιαφέρουσα εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων χρόνων .