Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Η ζωή ενός 29χρονου "κρέμεται" από 16.000 ευρώ

Λευτέρης Βλαστός καρκίνος Ηράκλειο βοήθεια χειρουργείο επέμβαση κλινική
 Ο Λευτέρης από το Ηράκλειο παλεύει για τη ζωή του... Μέσω όλων μας παλεύουν και οι φίλοι του για να τον βοηθήσουν - Κινητοποιήθηκε το "Υγεία" που θα κάνει την επέμβαση στον 29χρονο, δωρεάν.



Ένας γενναίος πολεμιστής της ζωής, αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη τη βοήθεια όλων μας, διότι αυτές τις ώρες δίνει ακόμα μια δύσκολη μάχη.
Ο 29χρονος Λευτέρης από το Ηράκλειο, έχει σταθεί με περίσσια δύναμη απέναντι στη δύσκολη μάχη που δίνει με τον καρκίνο τον τελευταίο 1,5 χρόνο.
Έχει κάνει ήδη δυο χειρουργεία όμως οι νέες εξετάσεις έδειξαν ότι παρουσιάστηκε όγκος στο κεφάλι και πρέπει να γίνει άμεσα το χειρουργείο.
Ο χαρακτήρας του κατεπείγοντος κινητοποίησε τους φίλους του Λευτέρη για να ζητήσουν τη βοήθεια όλων μας.
Σε αυτήν δύσκολη οικονομική συγκυρία, ακόμη κι ένα ευρώ πραγματικά είναι πολύτιμο.    
Το ποσό που απαιτείται να συγκεντρωθεί είναι 16.000 ευρώ προκειμένου να χειρουργηθεί αν γίνεται και αύριο ο 29χρονος, κι αυτό όχι σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο αλλά σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα, διότι εκτός του αγώνα που δίνει ο ίδιος και η οικογένεια του για τη ζωή, έχουν να αντιμετωπίσουν και τις ελλείψεις των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας.
Ο Λευτέρης, όμως, σε αυτή την περιπέτεια δεν είναι μόνος. Έχει αυτούς που τον αγαπάνε και ζήτανε τη βοήθεια όλων μας μέσα από τις παρακάτω αράδες.
«Ο Λευτέρης μας (29ετών), παλεύει γενναία εδώ και 1,5 χρόνο, σε μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Έχοντας κάνει ήδη δύο χειρουργεία κι ενώ όλα πήγαιναν καλά ξαφνικά του ανακοινώθηκε μετά από νέες εξετάσεις πως πρέπει να χειρουργηθεί ΑΜΕΣΑ στο κεφάλι.
Αποφασίσαμε λοιπόν να ενισχύσουμε την προσπάθεια του να συγκεντρώσει τα 16.000 ευρώ που απαιτούνται για να γίνει το χειρουργείο και να τον βοηθήσουμε να διεκδικήσει το δικαίωμα του στην υγειά μα πάνω απ' όλα στη ζωή.
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε με τις αντίστοιχες δυσκολίες, κωλυσιεργίες και ελλείψεις των νοσοκομείων της χώρας μας, προκειμένου, να δείξουμε στη πράξη, πως τώρα όσο ποτέ άλλοτε χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον ζητάμε τη, ΒΟΗΘΕΙΑ σας.
Αυτή τη φορά, είναι ο Λευτέρης που χρειάζεται εμάς ... εσένα που διαβάζεις και εμένα που γράφω αυτές τις γραμμές.
Για όσους θέλουν να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια μας ο αριθμός λογαριασμού είναι :
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN: GR0701103000000030060240840
ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ :300/602408-40
(στο όνομα Ελευθέριος Βλαστός)
Ακόμα και το 1 ευρώ σου θα κάνει την πολύτιμη διαφορά!»
Ενημέρωση 23/11/2012
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το περιβάλλον του Λευτέρη, το "Υγεία" θα κάνει την επέμβαση στο Λευτέρη, δωρεάν. Ωστόσο η προσπάθεια για τη συγκέντρωση χρημάτων συνεχίζεται, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα για τη θεραπεία που ο 29χρονος θα χρειαστεί μετά την επέμβαση.
Όπως ο ίδιος τονίζει, πάντως, σε περίπτωση που περισσέψουν χρήματα, αυτά θα διατεθούν σε Σύλλογο Καρκινοπαθών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: