Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Πέντε ληστείες τη νύχτα σε περιοχές της Αθήνας

  (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Μπαράζ διαρρήξεων είχαμε το βράδυ σε διαμερίσματα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Η πρώτη χρονικά σημειώθηκε στις 3:22 σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου σε πολυκατοικία στην Ηλιούπολη. Τέσσερις άνδρες μπήκαν στο διαμέρισμα από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και αφού απείλησαν με μαχαίρι και όπλα τον 47χρονο ένοικο άρπαξαν 150 ευρώ και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Λίγη ώρα αργότερα, στις 3:55, πάλι στην Ηλιούπολη πιθανότατα οι ίδιο δράστες μπήκαν πάλι σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου και άρπαξαν κοσμήματα από την 62χρονη ένοικο.
Στις 3:41 συνελήφθη ένας αλλοδαπός, ο οποίος μαζί με άλλα άτομα, είχε μπει από παράθυρο στο 3ο Γυμνάσιο Αλίμου και άρπαξαν ηλεκτρικές συσκευές.
Στις 3:53 τρεις Γεωργιανοί διέρρηξαν διαμέρισμα τρίτου ορόφου σε πολυκατοικία στο Μαρούσι, από το οποίο διαμέρισμα απουσίαζαν οι ένοικοι. Αφού πήραν το χρηματοκιβώτιο, επιχείρησαν να το κατεβάσουν από τις σκάλες της πολυκατοικίας τοποθετώντας το πάνω σε ένα στρώμα, έγιναν, όμως, αντιληπτοί από τους υπόλοιπους ενοίκους με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στο διαμέρισμα και να πηδήξουν από το μπαλκόνι για να διαφύγουν. Από την πτώση τραυματίστηκε ελαφρά ένας εκ των διαρρηκτών, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ οι δύο συνεργοί του αναζητούνται.
Τέλος, στις 7 το πρωί στην Καλλιθέα δύο άνδρες εισέβαλαν σε ισόγεια κατοικία και αφού χτύπησαν την αλλοδαπή ένοικο, άρπαξαν κοσμήματα άγνωστης αξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: