Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟ

Σας έλειψε η Αγγελική Νικολούλη απ τους δέκτες σας; Προσωπικά εμένα πάρα πολύ παρουσίαζε μια εκπομπή κοινωνικού ενδιαφέροντος και πολλές φορές το κοινωνικό έργο που επιτελούσε ήταν πολύ σημαντικό ,γιατί άνθρωποι που εξαφανίζονταν, εντοπίζονταν και έτσι οι άνθρωποι είχαν πραγματικά μια ευκαιρία να εξομαλύνουν της οποίες διαφορές τους ,  υπήρχαν και υποθέσεις όπου ο αγνοούμενος ήταν νεκρός εκεί η συνεισφορά της κυρίας Νικολούλη ήταν καταλυτική .
Δεν θα αναφέρω ονόματα ανθρώπων που αν και νεκροί δικαιώθηκαν χάρη στην βοήθεια της κυρίας Νικολούλη  γιατί για μένα δεν εχεί σημασία το όνομα του θύματος όσο το γεγονός ότι αυτή η γυναίκα και οι συνεργάτες της έκαναν την κάθε υπόθεση που ανελάμβαναν προσωπικό ζήτημα ,θυμάμαι πολλές υποθέσεις όπως της έβλεπα σαν τηλεθεατής να προσπαθούν παρά πολύ ,δηλαδή η κυρία Νικολούλη δεν αρκούταν απλά σε μια ερεύνα για να χτυπήσει  μερικά νούμερα της Agb , αυτό που εισέπραττα εγώ σαν  θεατής  ήταν ότι έβλεπα μια γυναίκα που έχει την πείρα και της γνώσεις και θέλει να βοηθήσει τον οποιοδήποτε της ζητούσε βοήθεια ,όχι με επιδερμικό τρόπο αλλά ουσιαστικά μέσα απ την καρδιά της

Όλη αυτή η κριτική υπέρ του προσώπου της κυρίας Νικολούλη δεν έγινε τυχαία, έγινε με αφορμή το πρώτο βιβλίο της  .Η κυρία Νικολουλή το χρόνο αυτό που έλειπε απ τα τηλεοπτικά δρώμενα βρήκε χρόνο και έγραψε ένα βιβλίο με τον τίτλο "Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου"

Η υπόθεση είναι η εξής:
Μια νεαρή και όμορφη κοπέλα εξαφανίζεται μες στη νύχτα. Στη μικρή επαρχιακή πόλη, αστυνομία και ντόπιοι λένε ότι χάθηκε στο δρόμο του εύκολου χρήματος. Μια δημοσιογράφος-ερευνήτρια αναχωρεί αμέσως για το ταξίδι της αναζήτησης. Με οδηγό τη διαίσθηση, ξεκινά από ένα παράξενο όνειρο για να φτάσει αργότερα σε μιαν απίστευτη αποκάλυψη. Μπαίνει σ’ ένα παρασκήνιο με υπόπτους, όπου ο ένας οδηγεί στον άλλο και όλοι μαζί συμμετέχουν σε μια τρελή ιστορία με γρίφους και αινίγματα. Αναζητά τον ένοχο απ’ τα σημάδια του. Παίζει μαζί του «τη γάτα με το ποντίκι». Μια αλλόκοτη σχέση τη δένει με το δράστη. Η παράσταση δείχνει να μην έχει τέλος.
Μια πόλη-μυστήριο, με ανθρώπους που λένε λίγα αλλά ξέρουν πολλά. Ένα κρυμμένο ημερολόγιο, με αμαρτίες από το παρελθόν και προφητείες για το μέλλον. Ίντριγκες, έρωτες και πάθη, σε έντονους, κινηματογραφικούς ρυθμούς, με την αγωνία να μην εγκαταλείπει ποτέ τον αναγνώστη. Μια συναρπαστική περιπέτεια, ένα σενάριο από εκείνα που μόνο η ζωή ξέρει να γράφει.
Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει απ της εκδώσεις Καστανιώτη  στις 2 Ιουλίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: