Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Θέρετρο σεξουαλικής "ανακούφισης" ενηλίκων!



Λίγες εκατοντάδες μέτρα από το
σημείο όπου οι ηγέτες του G20 εξέταζαν μέτρα για την ανακούφιση των λαών από την οικονομική κρίση βρίσκεται το απόλυτο θέρετρο σεξουαλικής «ανακούφισης» ενηλίκων! Ο λόγος για το «Desire Resort and Spa», το....





οποίο αποτελεί τον παράδεισο του διψασμένου για νέες ερωτικές εμπειρίες τουρίστα στο Λος Κάμπος του Μεξικού. Σε αυτό το «απολαυστικά ερωτικό ξενοδοχείο», όπως αυτοπροσδιορίζεται, τα ρούχα είναι προαιρετικά, ενώ οι πελάτες καλούνται να κάνουν τις φαντασιώσεις τους πραγματικότητα είτε με τους συντρόφους τους είτε με άλλα ζευγάρια.

Οι πελάτες του «Desire Resort and Spa» αντί να ενοχληθούν από την παρουσία ισχυρών αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων που βρίσκονται στην περιοχή εξαιτίας της συνόδου του G20, δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τη συγκυρία, επειδή είχαν την αίσθηση καλύτερης προστασίας. «Ενιωθαν πιο ασφαλείς, γιατί μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους χωρίς τον φόβο ότι θα πέσουν θύματα ληστείας ή απαγωγής» εξηγεί η 19χρονη Ζαξίρι, ρεσεψιονίστ του ξενοδοχείου.

Η Ζαξίρι ξέρει πολλά τόσο για την ψυχολογία των πελατών όσο και για τις συνήθειές τους. «Την πρώτη βραδιά που φτάνουν μπαίνουν στη διαδικασία να βολευτούν και να ξεκουραστούν. Την δεύτερη αρχίζουν να γνωρίζουν άλλα ζευγάρια και την τρίτη ή τέταρτη βραδιά αρχίζουν να κυκλοφορούν στην πισίνα γυμνοί. Αυτό σημαίνει ότι έχουν ήδη εγκλιματιστεί» λέει με νόημα η νεαρή κοπέλα σημειώνοντας πως όλα επιτρέπονται στο ξενοδοχείο, αρκεί να το θέλουν όλες οι πλευρές.



Πάντως κάποιοι δημοσιογράφοι που κατέφτασαν στην πόλη για τη σύνοδο χωρίς να ξέρουν τις παροχές του ξενοδοχείου, κατέλυσαν σε αυτό και διαπίστωσαν με έκπληξη, γυρνώντας κατάκοποι στα δωμάτιά τους, ότι η διαμονή τους θα ήταν πολύ πιο ευχάριστη, αν είχαν τον χρόνο και το κουράγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: