Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Φώφη Γεννηματά :Ο τόπος χρειάζεται την εμπειρία, τη δύναμη και τις διεθνείς σχέσεις που έχει αποκτήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Πιστεύω στην αποτελεσματικότητά του yperdimios: Are you kidding right?


Φώφη Γεννηματά

Να θέλω να ηρεμήσω και να μην μπορώ, μα είναι κατάσταση αυτή διάβασα της δηλώσεις της Κα Φωφης Γεννηματά ότι λέει «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Ο τόπος χρειάζεται την εμπειρία, τη δύναμη και τις διεθνείς σχέσεις που έχει αποκτήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Πιστεύω στην αποτελεσματικότητά του, την έχει ανάγκη η χώρα»
Μα είναι δυνατόν να διαβάζω αυτά τα λόγια και να μην μου γίνετε η τρίχα κάγκελο ; Ξέρω πως η Κα Γεννηματα την δουλεία της κάνει η γυναίκα,άλλα για  τον απλό φορολογούμενο που του έχουν κόψει 20% του μισθού που τα παιδιά του πεινάνε  αναγκάζονται να τρώνε απ το συσσίτιο του σχολείου ένα σάντουιτς ,, για τον νέο Έλληνα άνεργο που βλέπει ότι δεν υπάρχει προοπτική εργασίας στην Ελλάδα για να μπορεί να ξεκινήσει τα όνειρα του και αναγκάζεται να ξενιτευθεί , για την Ελληνίδα νοικοκυρά που βλέπει να έρχεται Πάσχα και το γιορτινό τραπέζι της θα θυμίζει Μεγάλη Παρασκευή  ,τι εμπιστοσύνη όλοι αυτοί οι άνθρωποι να δειξούν στον Κο Βενιζέλο κυρία Γεννηματά μου; τι εμπιστοσύνη να δείξουν στο πολιτικό σύστημα όταν η μια μετά την άλλη εξεταστική επιτροπή έβγαινε και τελείωνε το έργο της χωρίς ενόχους ; θα μου πείτε βρήκατε ένοχο τον ηγούμενο Εφραίμ για την υπόθεση του Βατοπεδίου  λες και δεν υπήρχαν άλλοι ,άλλα όλα αυτά βλέπει ο Ελληνικός λαός και εχεί αγανακτήσει Κα Γεννηματά  ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΥΣΤΕΥΘΕΙ . Όχι ότι και ο Κος Σαμαράς είναι σε καλύτερη μοίρα απ τον Κο Βενιζέλο τι διαπραγματευσή έκαναν με την Ευρώπη τι; Δέχτηκαν ότι ακριβώς τους σέρβιρε η Κα Μέρκελ και η Κα Λαγκάρτ τι εμπιστοσύνη να έχεις σε αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν μια χώρα τόσο μεγάλη να μοιάζει στα μάτια των εταίρων μας τόσο μα τόσο μικρή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: