Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ερωτηματικά από τη δήλωση Ράις (ΔΝΤ) περί αβεβαιότητας εκλογών

Της Μαρίνας Μάνη

Μέχρι στιγμής, μόνο η ΝΔ έχει αντιδράσει επισήμως στη δήλωση του εκπροσώπου του ΔΝΤ Τζέρι Ραις ότι οι εκλογές στην Ελλάδα προκαλούν αβεβαιότητα.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης σε ανακοίνωσή του τόνισε: «Η Ελλάδα έχει Δημοκρατία. Και οι εκλογές είναι θεμελιώδες στοιχείο του Κοινοβουλευτισμού. Οι εκλογές έχουν αποφασισθεί μαζί με τη συγκρότηση της κυβέρνησης Παπαδήμου. Δεν αποτελούν πηγή αβεβαιότητας. Ο λαός θέλει και πρέπει να εκφραστεί πολιτικά. Και αυτό θα γίνει άμεσα».

Από το ΠΑΣΟΚ δεν έχει υπάρξει ακόμη απάντηση, ενώ ο Ευ.Βενιζέλος απέφυγε να τη σχολιάσει χθες το βράδυ όταν ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της παρέμβασης.

Η οποία προκάλεσε νέα αναταραχή στο πολιτικό προσωπικό, δεδομένου ότι η περίφημη ημερομηνία της κάλπης δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επισήμως από τον πρωθυπουργό - «στην Ελλάδα επίκεινται εκλογές», ήταν η αναφορά του Λ. Παπαδήμου σε δηλώσεις του στην Κύπρο όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

Ενώ, την ίδια στιγμή, τα κόμματα έχουν ήδη συγκροτήσει εκλογικές επιτροπές και, κάποια, «έβγαλαν στον αέρα» ραδιοτηλεοπτικά spots...

capital

Δεν υπάρχουν σχόλια: