Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Χαρίζουμε νησιά στην τουρκία;

Το παζάρι του ξεπουλήματος της δημόσιας γης έχει αρχίσει για τα καλά με πρώτο σταθμό την Τουρκία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας <<Χουριέτ>>, ο Πρόεδρος του προγράμματος ιδιωτικοποίησης του ΤΑΙΠΕΔ Κος Πάνος Πρωτοψάλτης δήλωσε ότι το 1/3 της ελληνικής γης είναι προς πώληση. Ο Κος Πρωτοψάλτης έκανε δηλώσεις στο περιθώριο της συνάντησης με θέμα <<Ιδιωτικοποιήσεις στην Ελλάδα και ευκαιρίες>> στην Κωνσταντινούπολη, στην οποία οι Έλληνες αξιωματούχοι προσκάλεσαν τούρκικες εταιρείες να καταθέσουν προσφορές για επενδύσεις σε ελληνικά νησιά και ελληνικές εταιρείες που είναι προς πώληση.
Τους διαβεβαίωσαν επίσης ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα αν οι Τούρκοι συμμετέχουν στους διαγωνισμούς. Με άλλα λόγια, όχι μόνο θα ξεπουλήσουμε την περιουσία μας σε Τούρκους, αλλά θα βρεθούν οι ελληνικές εταιρείες να είναι αλυσοδεμένες με δάνεια σε τούρκικες τράπεζες. Και ας μην ξεχνάμε ότι η πάντα η Γερμανία, όποτε <<κατεβαίνει>> στην περιοχή μας, το κάνει σε συνεργασία με την Τουρκία. Το πρώτο προτεκτοράτο της ευρωζώνης είναι εδώ με <<χωροφύλακα>> την Γερμανία.

Και για κυρίως πιάτο θα έχουν την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου Ελλάδας και Τουρκίας, με νταβατζή την Ε.Ε ή την Αμερική. Γι αυτό πριν πάτε στην κάλπη, σκεφτείτε ήρεμα όλα αυτά που συμβαινουν και μετά αποφασίστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: