Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Απεργούν για δεύτερη ημέρα οι τεχνικοί των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών

Σε νέα 24ωρη απεργία, από τις 06 το πρωί σήμερα έως τις 6 το πρωί του Σαββάτου, προχωρούν οι τεχνικοί που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας.

Όπως υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ), οι τεχνικοί ζητούν να αποσυρθεί η εργοδοσία από την προσβολή και την αμφισβήτηση της Δ.Α. 26/2011 που αφορά τους όρους αμοιβής και εργασίας των τεχνικών τηλεόρασης που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς με εθνική εμβέλεια, καθώς και να αποσυρθούν αμέσως όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά των τεχνικών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται.

Παράλληλα, στάσης εργασίας από τις 06.00 π.μ. έως τις 10.00 π.μ. για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, κήρυξαν τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η στάση εργασίας πραγματοποιείται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το συνεχιζόμενο κύμα απολύσεων και την άρνηση υπογραφής ΣΣΕ αλλά και σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους τεχνικούς τηλεόρασης.

naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: