Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Ο Γκλέτσος έδειρε εργολάβο γιατί του ζήτησε μίζα

Το πρωί της Μεγάλης Πέμτης παρουσιάστηκε μπροστά στον κ.ο Γκλέτσο ένας εργολάβος από την Λάμια και του ζήτησε με το αζημίωτο φυσικά να αναλάβει όλα τα δημοσία έργα του Δήμου

Μόλις άκουσε να του ζήτα μίζες ο εργολάβος   ο κύριος Γκλέτσος του έκανε την μούρη αγνώριστη

μάλιστα ο κυρίος Γκλέτσος δήλωσε στο lamiareport.gr σε ερώτηση που του έκανε ο δημοσιογράφος  είπε ο κος Γκλέτσος "Βλέπω τα κάλα νέα κυκλοφορούν Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Πάγιο αίτημα μου τόσους μήνες ήταν να μην βλέπω εργολάβους.

Ο κύριος όμως αυτός είχε ζητήσει εδώ και τρεις με τέσσερις μήνες να με συναντήσει. Και τελικά δέχτηκα. Όταν ήρθε στο γραφείο μου, μου είπε χαρακτηριστικά: Έλα μωρέ κορόιδο θα σε μάθω εγώ τη δουλειά".
Ο Απόστολος Γκλέτσος όμως στα λόγια του εργολάβου έγινε πυρ και μανία. "Είδα μπροστά μου τον συνταξιούχο των 300 ευρώ, τον κοσμάκη που δεν έχει να περάσει τις μέρες του Πάσχα. Και του έσπασα τα μούτρα. Δεν άντεξα".
Και συνέχισε οργισμένος: "Να πάει ο κοπρίτης στον εισαγγελέα να μου κάνει μήνυση. Τον περιμένω, Έχω και μάρτυρες από το γραφείο μου.
Και όταν το ξαναπετύχω στην Λαμία θα τον ξαναδείρω. Να με βλέπει και να αλλάζει γωνία. Το καθίκι. Που ήρθε στο δήμαρχο να πει πώς θα τα φάμε μαζί. Είναι δυνατόν; Ήταν ξεκάθαρος και σίγουρος ότι τόσα χρόνια έτσι λειτουργούμε. Ο κλέφτης. Είναι Λαμιώτης και τον ξέρω. Και θα τον ξαναβρώ".
Αν και είμαι κατά της χειροδικίας καλά εκάνε  του κυρίου ...Εργολάβου τέτοιες "συμφωνίες" όπως του κυρίου εργολάβου οδήγησαν την χώρα στην ύφεση ,την ανέργια και την ανέχια που ζει ο τόπος


Δεν υπάρχουν σχόλια: