Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Πασχαλινές ευχές!

Κάθε γιορτή, μια αφορμή να θυμηθούμε όλους όσους ξεχάσαμε και μας ξέχασαν, με μια ευχή τυπική που δηλώνει παρουσία, με μια ευχή προσωπική που αναδεικνύει το συναίσθημα μας, με μια ευχή για όλους που δείχνει απλώς συμμετοχή, με χιούμορ ή όχι, με mail, sms, mms, video, τηλεφώνημα, δια ζώσης ή όπως αλλιώς.

Ευχές έξυπνες, απλές ή σύνθετες, ουσιαστικές ή όχι, μηνύματα που σκορπίζονται στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα μέσω μιας τεχνολογίας που αγωνίζεται να βρει εκατομμύρια παραλήπτες.

Κάθε ευχή μας ταξιδεύει στον κόσμο για να μεταφέρει το γιορτινό μήνυμα, και τελικά καταφέρνει το σκοπό της όταν η απόδειξη πως κάποιος σε θυμήθηκε, ζωγραφίζει στο πρόσωπο σου ένα χαμόγελο, στην ψυχή σου το πνεύμα των ημερών και στη σκέψη, αναμνήσεις που δεν μπορούν να σβήσουν.

Καλό Πάσχα!

Χρόνια πολλά!

Ότι επιθυμείτε!

Να χαίρεστε την οικογένεια σας!

Πάντα με υγεία!

Καλή Ανάσταση!

Χριστός Ανέστη!

Αληθώς ο Κύριος!

Κάθε γιορτή, μια αφορμή να πούμε μια καλή κουβέντα, απ’ αυτές που δεν προλάβαμε όσο περιστρεφόμασταν γύρω απ’ τον άξονα μας. Ν’ ανταλλάξουμε λέξεις και στιγμές, να φιλήσουμε και ν’ αγκαλιάσουμε παλιούς και νέους γνώριμους, να δώσουμε και να λάβουμε θετική ενέργεια και τελικά να…ευχηθούμε με προσμονή,

Και του χρόνου!


my-family

Δεν υπάρχουν σχόλια: