Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Κάθε Έλληνας χρωστά 38.073 ευρώ!Ένα πολύ ενδιαφέρον τρόπο καταγραφής των χρεών της κάθε χώρας της Ευρωζώνης προς άλλα μέλη της Ε.Ε αλλά και άλλων μεγάλων οικονομιών, παρουσιάζει το BBC στην ιστοσελίδα του.

Πρόκειται για ένα κύκλο ο οποίος περιλαμβάνει τις εξής χώρες: Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Γερμανία, Ιαπωνία, Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ.
Πατώντας σε κάθε χώρα, παρουσιάζεται το εξωτερικό χρέος της σε σχέση με το ΑΕΠ αλλά και ο βαθμός κινδύνου στον οποίο βρίσκεται η χώρα. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι εμφανίζεται αναλυτικά πόσα και σε ποιον χρωστούσε κάθε χώρα, μέχρι το τέλος του Ιουνίου του 2011.
Η Ελλάδα λοιπόν βρίσκεται σε υψηλό κίνδυνο με το εξωτερικό χρέος της να φτάνει το 252% του ΑΕΠ, και κάθε κάτοικο της χώρας να χρωστάει 38.073 ευρώ.
Τα χρέη της προς τις άλλες χώρες είναι:  Στη Γαλλία χρωστάμε 41.4 δισ. ευρώ, στη Γερμανία 15.9 8 δισ ευρώ, στη Πορτογαλία 7.5 δισ. ευρώ, στην Ιταλία 2. 8 δισ. ευρώ, στη Μεγάλη Βρετανία 9.4 δισ. ευρώ και στις Ηνωμένες Πολιτείες 6.2 δισ. Ευρώ
Ο Έλληνας δε χρωστά τίποτα και σε κανέναν! Οι φωστήρες και τα λαμόγια της χώρας μας είναι υποχρεωμένοι να ξεχρεώσουν…
Η πλειονότητα των Ελλήνων είναι τίμιοι άνθρωποι που προσπαθούν με πολύ μόχθο να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.
Δε γίνεται μία έρευνα να τους τσουβαλιάζει όλους! εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: