Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Top 10 ενεργειακά ποτά και τι να προσέξετε



Top-10 Ενεργειακά Ποτά & τι να προσέξετε
Πολλά ακούμε για τα ενεργειακά ποτά και για τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Ας δούμε όμως και την άλλη πλευρά του νομίσματος. Και να θυμάστε ότι όλα πρέπει να καταναλώνονται με μέτρο…

  • 1. Gatorade:
Παιδιά και ενήλικες λατρεύουν το Gatorade και το καταναλώνουν τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Το πίνουν με το μεσημεριανό γεύμα και μερικές φορές με σνακ. Το Gatorade είναι ανανεωμένο με διαφορετικές βιταμίνες και ανόργανες ουσίες, συμπεριλαμβανομένων των λιποδιαλυτών βιταμινών. Οι λιποδιαλυτές βιταμίνες δεν μπορούν να απορροφηθούν από το σώμα όταν το πίνετε σε μεγάλες ποσότητες. Η παρενέργεια αυτή ονομάζεται «υπερβιταμίνωση Α».

Τζούλιαν Ασάντζ: Το Facebook είναι το τελειότερο εργαλείο κατασκοπείας και παρακολούθησης παγκοσμίως!

Πριν μερικούς μήνες ο Τζούλιαν Ασάντζ, ο ιδρυτής των WikiLeaks, που ως γνωστόν είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΜΜΕ ο οποίος δημοσιεύει έγγραφα από ανώνυμες πηγές και διαρροές, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας, δήλωσε ότι το Facebook είναι το...
τελειότερο εργαλείο κατασκοπείας και παρακολούθησης των ανθρώπων παγκοσμίως που εφεύρε ο ανθρώπινος εγκέφαλος, που εκμεταλλεύονται όλες οι υπηρεσίες πληροφοριών του κόσμου και ιδιαίτερα η CIA και η NSA, όπου έχουν απευθείας πρόσβαση σε όλα, τα τεράστια σε όγκο, δεδομένα του Facebook.

Ως γνωστόν το Facebook είναι ιστοχώρος κοινωνικής δικτύωσης που ξεκίνησε στις 4 Φεβρουαρίου του 2004, από τον φοιτητή τότε Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ο οποίος ίδρυσε το Facebook ως μέλος του πανεπιστημίου του Harvard.

Πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να δουν το μέρος που αποθηκεύονται τα δεδομένα του Facebook αλλά και πως μπορεί να είναι οι server του μεγαλύτερου site κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο. Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται είναι αποκαλυπτικές και συνάμα εντυπωσιακές.


Αλήθεια πόσοι Έλληνες έχουν προφίλ στο γνωστό facebook ; Σύμφωνα λοιπόν με τις στατιστικές, ο ελληνικός πληθυσμός του Facebook έχει ξεπεράσει, τα 3.500.000 εγγεγραμμένους, καταλαμβάνοντας το 0,49 % του συνολικού παγκόσμιου πληθυσμού του δημοφιλούς site Facebook.

 Οι περισσότεροι είναι άνδρες, ενώ η μεγαλύτερη ηλικιακή ομάδα είναι από 25 έως 34 ετών (32% των Ελλήνων χρηστών), ακολουθούμενοι από τους νεαρότερους, ηλικίας 18-24 (26,5%). Τρίτη είναι η ομάδα των 35-44 με 17%. Οι πιο πολλοί χρήστες του Facebook παγκοσμίως προέρχονται από την Αμερική, την Ινδονησία, την Ινδία, τη Βρετανία και την Τουρκία, ενώ η Ελλάδα, καταλαμβάνει την 30η θέση.

 Το ερώτημα που τίθεται από τους μη γνωρίζοντες είναι πως μας παρακολουθούν και σε τι θα τους χρησιμεύσει αυτό. Μας παρακολουθούν από την στιγμή που θα ανοίξουμε τον υπολογιστή μας και κάνουμε το πρώτο κλικ. Εκτός από τα κρυπτογραφικά κλειδιά της NSA και άλλα καλούδια, δεν γλυτώνετε την αναγνώριση με βάση την μητρική πλακέτα του υπολογιστή σας. Κάθε πλακέτα έχει ένα μικροσκοπικό τσιπ κάπου που επικοινωνεί και σας καρφώνει.  Οπότε φανταστείτε πόσο αστείο είναι  με το Facebook όπου πολλοί χρησιμοποιούν ψευδώνυμα και άσχετες φωτογραφίες, νομίζοντας ότι ξεγελούν τα κοράκια των μυστικών υπηρεσιών !

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Η 9χρονη Που Γέννησε Στην Κίνα…


Το Περού μπορεί να κατέχει και το παγκόσμιο ρεκόρ για τη “νεώτερη μητέρα”, αλλά η Κίνα σίγουρα την συναγωνίζεται καθώς μια… εννιάχρονη στη βορειοανατολική Κίνα γέννησε ένα υγιές παιδί πριν από αρκετό καιρό.
Φυσικά, οι γονείς έχουν αναζητήσει νομική βοήθεια, αφού το σεξ με ένα παιδί κάτω από την ηλικία των δεκατεσσάρων φέρνει μαζί του μια αυτόματη καταδίκη βιασμού.
Σύμφωνα με νοσοκομειακές στατιστικές, όμως, τα νεαρά κορίτσια που όχι μόνο μένουν έγκυες, αλλά ζητούν να κάνουν αμβλώσεις είναι πιο συχνό φαινόμενο από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε…
Μια έκθεση από ένα νοσοκομείο στη Σαγκάη αποκάλυψε ότι περίπου το 30% των χειρουργικών αμβλώσεων σε μικρά παιδιά στην Κίνα πραγματοποιήθηκαν σε άτομα που ήταν ακόμα στο σχολείο. Ένα νοσοκομείο που ανήκει και λειτουργεί από τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό, επίσης, αποκάλυψε ότι το 50% αυτών των εκτρώσεων πραγματοποιήθηκαν σε γυναίκες είτε σε κολέγιο ή επαγγελματικές σχολές.
Το μωρό παραδόθηκε μέσω καισαρική τομής και ζύγισε 2,75 κιλά Σύμφωνα με δημοσιογράφους, η εισαγωγή του νέου κοριτσιού στο νοσοκομείο ήταν θέμα αρκετά ταμπού, και το προσωπικό του νοσοκομείου ήταν απρόθυμοι να συζητήσουν το θέμα. Ο δημοσιογράφος τελικά έμαθε από μια φόρμα εγγραφής το όνομα του κοριτσιού, και μια νοσοκόμα τελικά αποκάλυψε ότι η οικογένεια του κοριτσιού είναι από τη Songyuan, και οι συνθήκες γύρω από την εγκυμοσύνη της ήταν άγνωστες.
Παρά το νεαρό της ηλικίας της μητέρας και την πιθανότητα σοβαρών επιπλοκών, έχει αναφερθεί ότι η μητέρα και το νέο μωρό της ήταν μια χαρά μετά την γέννα σε νοσοκομείο της Τσανγκτσούν, το οποίο βρίσκεται στην επαρχία Jilin.

Προσοχή:Μην ακουμπάτε το laptop στα πόδια σας!!

Σύμφωνα με ιατρική μελέτη από
τους Επιστήμονες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Βασιλείας, όσοι συνηθίζουν να τοποθετούν του φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές για ώρα στα πόδια τους, κινδυνεύουν από σοβαρές...







Δερματικές βλάβες όπως το σύνδρομο toasted skin syndrome. Πρόκειται για όψη διάστικτου δέρματος με σκούρες κηλίδες.

Δύο περιπτώσεις αποχρωματισμού στα πόδια.

Μία τέτοια περίπτωση είναι του 12χρονου Ελβετού (στην φωτογραφία) που από την παρατεταμένη χρήση του υπολογιστή πάνω στα πόδια του παίζοντας παιχνίδια κάθε μέρα για μήνες, παρουσίασε αποχρωματισμό του δέρματος στον αριστερό μηρό που φαίνεται ότι θα είναι μόνιμος.

Η θερμότητα που εκπέμπει ο φορητός υπολογιστής μπορεί να φτάσει τους 52 βαθμούς Κελσίου, να δημιουργήσει αποχρωματισμό στο δέρμα, εγκαύματα και σε πολύ μικρό ποσοστό κίνδυνο για καρκίνο του δέρματος.

Προβλήματα γονιμότητας

Παλαιότερες έρευνες είχαν δείξει ότι η τοποθέτηση και χρήση των φορητών υπολογιστών στα πόδια, είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα γονιμότητας στους άνδρες, διότι η υψηλή θερμοκρασία καταστρέφει το σπέρμα.

Οι Δρ Ανδρέας Άρνολντ και Πίτερ Ίτιν του Νοσοκομειακού Πανεπιστημίου είπαν χαρακτηριστικά: «Δεν λέμε ότι όλες οι περιπτώσεις καρκίνου του δέρματος συνδέονται με την χρήση φορητών υπολογιστών, αλλά για να είστε ασφαλείς, μπορείτε να το τοποθετήσετε πάνω σε μία βάση ή σε μία τσάντα, παρά απευθείας πάνω στα πόδια σας».

tsekouratoi

«Υπέκυψε στα τραύματά του ο Καντάφι»

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Μουαμάρ Καντάφι, σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται πηγές του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου της Λιβύης. Νωρίτερα, ο αξιωματούχος του συμβουλίου Αμπντέλ Ματζίντ είχε ανακοινώσει τη σύλληψη του Καντάφι, ο οποίος ήταν τραυματισμένος στα πόδια και το κεφάλι και προσπαθούσε να διαφύγει από τη Σύρτη. Δεν επιβεβαιώνουν την πληροφορία ΝΑΤΟ και Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Διάγγελμα θα κάνει προσεχώς ο επικεφαλής του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου.

Αρχικά, ο λίβυος στρατιωτικός δήλωσε τηλεφωνικά στο πρακτορείο Reuters ότι ο συνταγματάρχης τραυματίστηκε και στα δύο πόδια κοντά στη Σύρτη, ενώ επιχειρούσε να διαφύγει με κονβόι που δέχθηκε επίθεση από το ΝΑΤΟ.

Ο στρατιωτικός διοικητής Αμπντέλ Ματζίντ ανέφερε ότι ο Καντάφι παρελήφθη από ασθενοφόρο.

Νεκρός φέρεται να έπεσε κατά την επιχείρηση σύλληψης ο επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων του Λίβυου συνταγματάρχη, Αμπού Μπακρ Γιουνούς Τζαμπρ.

Μαχητής της νέας ηγεσίας δήλωσε επίσης στο Reuters ότι ήταν μάρτυρας της σύλληψης.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για τη σύλληψη και το θάνατο του Καντάφι. «Γνωρίζουμε τις πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης, αλλά δεν μπορούμε να τις επιβεβαιώσουμε», ανέφερε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Το ΝΑΤΟ επίσης, δηλώνει διά αξιωματούχου του ότι ελέγχει τις πληροφορίες για τη σύλληψη και το θάνατο του Μουαμάρ Καντάφι, επισημαίνοντας ότι η «επιβεβαίωση θα χρειαστεί χρόνο».


«Έπεσε η Σύρτη»


Νωρίτερα, η λιβυκή ηγεσία ανακοίνωσε την πτώση της Σύρτης, γενέτειρας του  Καντάφι και τελευταίου μεγάλου θύλακα αντίστασης.

Συγκεκρμένα, οι δυνάμεις του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου ανακοίνωσαν ότι έχουν καταλάβει και τις τελευταίες θέσεις που ήλεγχαν υποστηρικτές του Καντάφι στη γενέτειρά του.
«Η Σύρτη απελευθερώθηκε. Δεν υπάρχουν πλέον δυνάμεις του Καντάφι», είπε ο ταγματάρχης Γιούνους αλ Αμπνταλί. «Τώρα καταδιώκουμε τους μαχητές του που προσπαθούν να διαφύγουν».
Την εξέλιξη επιβεβαίωσε ένας ακόμα στρατιωτικός διοικητής. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο Reuters ότι η νέα σημαία της Λιβύης κυματίζει στο κέντρο της πόλης.
Το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο έχει δηλώσει ότι μετά την πτώση της γενέτειρας του Καντάφι θα ανακηρυχθεί η «απελευθέρωση» της Λιβύης και νέα κυβέρνηση θα συγκροτηθεί εντός ενός μήνα.

tanea

Xαμός στην Ελλάδα-Oι συγκεντρώσεις σε όλη την χώρα

Οργή λαού σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Μετά τη χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος και τη δυναμική παρουσία των πολιτών σε όλες τις μεγάλες ελληνικές πόλεις, ξεκίνησαν από το πρωί οι συγκεντρώσεις στην Περιφέρεια.
Τα μέλη του ΠΑΜΕ αιφνιδίασαν τους πάντες νωρίς το πρωί και κατέλαβαν το κτήριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία. Στη συνέχεια, ανήρτησαν πανό με τα συνθήματα που βλέπετε στις φωτογραφίες

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Είδος προς εξαφάνιση οι Έλληνες δότες σπέρματος!

Η κρίση χτύπησε και τους έλληνες δότες σπέρματος, που πλέον αποτελούν είδος προς εξαφάνιση.

Σύμφωνα με την «Espresso», οι ελληνικές τράπεζες σπέρματος κατεβάζουν ρολά χρόνο με το χρόνο, καθώς λιγοστεύουν οι άντρες που διατίθενται να δωρίσουν το DNA τους.

Την στιγμή που τα δικά μας «μαγαζιά» στερεύουν, ξένες εταιρίες με υποκαταστήματα στη χώρα μας ανθίζουν, εισάγοντας περισσότερα από 1.200 δείγματα ετησίως προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των κέντρων εξωσωματικής.

Από πού τα εισάγουν τώρα; Δανία και Ισπανία είναι οι δυο χώρες με τη μεγάλη «παραγωγή», με αποτέλεσμα οι Ελληνίδες να τεκνοποιούν με εισαγόμενο σπέρμα.


star

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Το «Μαγικό Βουνό»

Βρίσκεται στο στο εθνικό πάρκο Χουίλο Χουίλο της Παταγονίας,στην Χιλή και η αρχιτεκτονική του το κάνει να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο ξενοδοχείο σε όλο τον κόσμο













Το "Μαγικό Βουνό"

Έχει την όψη ηφαιστείου μόνο που αντί για λάβα εκτοξεύει νερό, δημιουργώντας ένα τεράστιο συντριβάνι. Αυτά εξωτερικά, γιατί εσωτερικά το «Μαγικό Βουνό» έχει 9 σουίτες, 10 απλά δωμάτια και εστιατόρια που ειδικεύονται σε τοπικές σπεσιαλιτέ!

Το "Μαγικό Βουνό"

Το όνομα Magic Mountain προέρχεται από το αγαπημένο βιβλίο των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου. Η ιστορία περιγράφει ένα βουνό που έχει μαγικές δυνάμεις και εκπληρώνει ευχές!

Με 120 – 160 δολάρια την βραδιά ποιος ξέρει, μπορεί να δείτε και τις δικές σας ευχές να πραγματοποιούνται…





Το "Μαγικό Βουνό"





Το "Μαγικό Βουνό"





Το "Μαγικό Βουνό"





Το "Μαγικό Βουνό"





Το "Μαγικό Βουνό"





Το "Μαγικό Βουνό"





Το "Μαγικό Βουνό"





Το "Μαγικό Βουνό"





Το "Μαγικό Βουνό"





Το "Μαγικό Βουνό"





Το "Μαγικό Βουνό"





Το "Μαγικό Βουνό"





Το "Μαγικό Βουνό"





Το "Μαγικό Βουνό"





Το "Μαγικό Βουνό"

tsekouratoi

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Ο παπάς διαφωνούσε για το νονό και διέκοψε την βάπτιση

ΠΑΤΡΑ: Ο παπάς διαφωνούσε για το νονό και διέκοψε την βάπτιση

Όλα αυτά το προηγούμενο Σάββατο, σε ιερό ναό της Πάτρας και κατά τη διάρκεια βάπτισης του μικρού Νικόλα. Τι ακριβώς συνέβη; Οι γονείς του κανόνισαν τη βάπτιση του δεύτερου παιδιού τους και ανάδοχος θα ήταν ο αδελφός του πατέρα, ο οποίος εδώ και χρόνια ζει και εργάζεται στη Γερμανία.

Εκείνος ταξίδεψε στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να παραστεί στη βάπτιση του μικρού ανιψιού του. Όμως είχε την ατυχία να χτυπήσει στο χέρι και να βάλει επίδεσμο. Έτσι ο παπάς της εκκλησίας διέκοψε για πρώτη φορά το Μυστήριο ρωτώντας αν ήταν δυνατό να βαπτίσει το παιδί με ένα χέρι. Ο θείος συμφώνησε σε αυτό και ο ιερέας έσπευσε να ζητήσει αντικαταστάτη.

Όμως ο πατέρας του παιδιού παρενέβη και είπε ότι ο νονός θα ήταν ο αδελφός του και κανένας άλλος. Ως πρώτη λύση, ο υποψήφιος ανάδοχος πρότεινε η βάπτιση του παιδιού να γινόταν από τον ίδιο και να τον βοηθούσε η σύζυγός του. Ο ιερέας έδειξε να καθησυχάζεται για λίγο.

Όμως στη συνέχεια προχώρησε σε δεύτερη κρίσιμη ερώτηση. Και ποια ήταν αυτή; Αν ο νονός και η σύζυγός του ήταν νόμιμο ζευγάρι ή όχι. «Ναι, πάτερ, έχουμε παντρευτεί», απάντησε ο θείος του μωρού. «Με θρησκευτικό ή με πολιτικό γάμο;», ρώτησε ο ιερέας. «Με πολιτικό. Μήπως πειράζει;», απάντησε και ρώτησε ταυτόχρονα ο νονός. Για να πάρει την απάντηση: «Βεβαίως!» από τον παπά, ο οποίος διέκοψε για δεύτερη φορά το Μυστήριο ζητώντας να βαπτίσει άλλος το παιδί!

Στην εκκλησία επικράτησε πανδαιμόνιο. Οι γονείς μαζί με άλλους συγγενείς προσπαθούσαν να πείσουν τον ιερέα να αλλάξει γνώμη. Ο ιερέας τηλεφώνησε σε άλλους ιερείς για να σιγουρευτεί για την απόφασή του. «Επί μία ολόκληρη ώρα είχαμε σταματήσει και προσπαθούσαμε να βγάλουμε άκρη πάνω από την κολυμπήθρα», λέει στο dete.gr, η μητέρα του μωρού.

Τελικά, τη λύση έδωσαν οι γονείς, αποφασίζοντας να βαπτίσει το παιδί ο τρίτος αδελφός του πατέρα. Και η βάπτιση που είχε προγραμματιστεί 6 το απόγευμα, έγινε τελικά στις 8 το βράδυ…


tsantiri

ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ Ν.Δ...


·         Μείωση του βασικού συντελεστή ΦΠΑ στο 19% από 23%, του μεσαίου στο 9% από 13% και του χαμηλού στο 5%.
·         Υπαγωγή στον χαμηλότερο συντελεστή ΦΠΑ όλων των υπηρεσιών τουριστικού πακέτου.
·         Διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου.
·         Κατάργηση του συντελεστή ΦΠΑ 23% στα είδη εστίασης  και επιστροφή στο 9%.
·         Κατάργηση σε μόνιμη βάση των έκτακτων εισφορών.
·         Μείωση των κλιμακίων με αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ, μείωση του ανώτατου συντελεστή απο το 45% στο 40% και σταδιακά στο 30%.
·         Ενιαίος φορολογικός συντελεστής 15% σε όλα τα νομικά πρόσωπα.
·         Επανεξέταση της διαδικασίας συλλογής των αποδείξεων, ως μέτρου που θα συμβάλει στην καλλιέργεια της φορολογικής συνείδησης.
·         Υποβολή δηλώσεων ηλεκτρονικά μέχρι 30 Απριλίου χωρίς παρατάσεις και καταβολη ολόκληροτ του οφειλούμενου ποσού στο δημόσιο ταμείο.
·         Οι επιστροφές των φόρων από το Δημόσιο που δεν γίνονται εμπρόθεσμα θα επιβαρύνονται με τον συμβατικό τόκο της Τράπεζας της Ελλάδος.
·         Πάγωμα των αντικειμενικών αξιών για 5 χρόνια.
·         Μείωση του ΦΠΑ στην οικοδομή στο 19%.
·         Διατήρηση της αναστολής του <<πόθεν  έσχες>>  για 3 χρόνια.
·         Κατάργηση του επαχθούς τέλους φορολόγησης ακινήτων που επιβάλλεται μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ και αντικατάστασή του από το ΕΤΑΚ.
·         Υπαγωγή σε αυτοτελή φορολογία 20% του ποσού της αποπληθωρισμένης υπεραξίας που προκύπτει από την μεταβίβαση ακινήτων.
·         Κατάργηση του Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας.
·         Μείωση του φόρου μεταβίβασης ακινήτων στα επίπεδα των ευρωπαϊκών χωρών.
·         Επέκταση της εφαρμογής των αντικειμενικών αξιών.
·         Επιβολή τέλους διαφήμισης και στις διαφημίσεις στο διαδίκτυο.
·         Εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης για την πάταξη του λαθρεμπορίου.