Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

SEX: Που θέλουν οι γυναίκες να τις φιλάτε?

ierosagon236 200x136 SEX: Που θέλουν οι γυναίκες να τις φιλάτε?Σε ποιο σημείο του σώματός τους απολαμβάνουν οι γυναίκες να τις φιλάνε, γιατί οι άνδρες κρίνουν –πάντα- τις γυναίκες από την εμφάνιση, τι φοβούνται οι γυναίκες που παίζουν μανιωδώς social games, γιατί η πολυγαμία κερδίζει συνεχώς έδαφος στη Νότια Αφρική, τι είναι οι ‘’σύντροφο
Διαβάστε επίσης τις απαντήσεις στα ‘’κρίσιμα’’ ερωτήματα:

Γιατί οι άνδρες πηγαίνουν με πόρνες; Σε ποια ηλικία οι γυναίκες ‘’διψάνε’’ για σεξ; Πώς αντιδρά ο ανδρικός εγκέφαλος σε ένα γυναικείο κορμί σε σχήμα κλεψύδρας;
Στις γυναίκες αρέσει πολύ να τις φιλάνε στο λαιμό
Το 96 % των γυναικών το απολαμβάνουν όταν ο σύντροφός τους τις φιλάει στο λαιμό.
Ο William Cane, συγγραφέας του βιβλίου ‘’The Art of Kissing’’ (Η Τέχνη Του Φιλιού), εξέτασε περισσότερους από 100.000 άνδρες και γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο σχετικά με τις διάφορες τεχνικές και τις προτιμήσεις στο θέμα του φιλιού.
Το υψηλό ποσοστό των γυναικών που θέλουν ο σύντροφός τους να επικεντρώνεται στο λαιμό τους όταν τις φιλάει προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, αν σκεφτεί κανείς ότι μόνο το 10 % των ανδρών αναφέρουν ότι τους αρέσει να τους φιλάνε στο λαιμό.
Ακόμη και στον εικονικό κόσμο οι άνδρες κρίνουν τις γυναίκες από την εμφάνισηΠώς αντιμετωπίζουν οι άνδρες ένα θηλυκό είδωλο στον εικονικό κόσμο; Όπως ακριβώς και τις γυναίκες στον πραγματικό κόσμο…Με απλά λόγια οι άνδρες δεν μπορούν να το ελέγξουν: επηρεάζονται – σε υπέρμετρο βαθμό- από την εξωτερική εμφάνιση.
Χάρις στα βιντεοπαιχνίδια και τις ταινίες blockbuster, οι άνθρωποι ασχολούνται ολοένα και περισσότερο με τα είδωλα και τα ρομπότ. Έτσι ο Karl MacDorman από το Πανεπιστήμιο Indiana στην Ιντιανάπολη αποφάσισε να διερευνήσει πώς οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τα είδωλα όταν έχουν ένα ηθικό δίλημμα. Η απάντηση φαίνεται να εξαρτάται από το φύλο.
Ο Karl MacDorman έθεσε σε 682 εθελοντές το εξής δίλημμα: Παίζοντας οι ίδιοι το ρόλο του γιατρού, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα θηλυκό είδωλο, την Kelly Gordon, που τους εκλιπαρούσε να μην πουν στο σύζυγό της στο επόμενο check-up ότι είχε προσβληθεί από έρπητα των γεννητικών οργάνων.
Το δίλημμα αυτό είχε σκοπό να κάνει τους εθελοντές να σκεφθούν ιατρικά θέματα όπως το ιατρικό απόρρητο, όχι να δώσουν σωστή ή λάθος απάντηση σύμφωνα με τον MacDorman.
Συνολικά οι γυναίκες ανταποκρίθηκαν με περισσότερη συμπάθεια προς την Gordon, με το 52 % να κάνει δεκτό το αίτημά της σε σύγκριση με το 45 % των ανδρών. Ωστόσο ενώ η στάση των γυναικών ήταν ίδια ανεξάρτητα από την εμφάνιση της Gordon, η στάση των ανδρών εθελοντών άλλαζε απότομα ανάλογα με την εξωτερική εμφάνισή της.
«Σαφώς η εξωτερική εμφάνιση επηρεάζει τις αποφάσεις των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των αποφάσεων ηθικού και δεοντολογικού περιεχομένου», δηλώνει ο MacDorman. «Η διαφορετική απάντηση από τους εθελοντές πιθανότατα υπονοεί ότι οι άνδρες τείνουν να δείχνουν μεγαλύτερη συμπάθεια προς τις γυναίκες που θεωρούν πιθανές συντρόφους», προσθέτει.
Οι γυναίκες παίζουν social games αλλά φοβούνται για την εικόνα τους
Tο … gaming έχει συνδεθεί παραδοσιακά με το ανδρικό φύλο, τα τελευταία χρόνια όμως αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που επιλέγουν τα games και μάλιστα τα social games. Η Q Interactive και η Engage Expo κάλεσαν 700 γυναίκες να απαντήσουν σε ένα ερωτηματολόγιο για το θέμα των παιχνιδιών.
Περισσότερες από τις μισές γυναίκες ανέφεραν ότι παίζουν social games καθημερινά, αν και μόνο το 42% θεωρούν τον εαυτό τους gamer. Ποσοστό 7% αυτοπροσδιορίζεται ως παθιασμένη gamer. Το 67% δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν παίζουν μέχρι και 5 ώρες την εβδομάδα, ενώ το 26% ανέφερε ότι είναι φυσιολογικό να παίζουν από 6 ώρες και πάνω.
Αξιοσημείωτο είναι ότι οι γυναίκες παίρνουν πολύ σοβαρά τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει το gaming στην εικόνα τους. Οι 2 στις 3 γυναίκες δήλωσαν ότι θεωρούν υπαρκτό τον κίνδυνο κοινωνικού στιγματισμού λόγω gaming και αυτό γιατί ‘’τα παιχνίδια είναι εθιστικά και σε κάνουν να παραμελείς άλλους τομείς της ζωής σου’’.
Το αποτέλεσμα αυτού του φόβου είναι το 16% των γυναικών να κρύβουν επιμελώς το γεγονός ότι παίζουν games.
Η νέα μόδα ακούει στο όνομα ‘’σύντροφοι γραφείου’’
Οι ‘’σύντροφοι του γραφείου’’ καταρχήν είθισται να ανήκουν στο αντίθετο φύλο. Πρόκειται για τον/ την συνάδελφο που η σχέση μαζί του είναι κάτι περισσότερο από επαγγελματική, όχι όμως και ερωτική. Υπολογίζεται ότι 2 στους 3 εργαζομένους στην Αυστραλία, έχουν έναν τέτοιο σύντροφο, συμπεριλαμβανομένου και του πρωθυπουργού, Κέβιν Ραντ.
Ο σύντροφος του γραφείου είναι αυτός που:
*Σας ακούει όταν σκάτε και θέλετε να τα πείτε, να ξεθυμάνετε
*Σας στηρίζει σε μια κρίση
*Σας λέει ελεύθερα τις σκέψεις του
*Καταλαβαίνει το χιούμορ σας και γελάει ακόμη και όταν λέτε χιλιοειπωμένα ανέκδοτα
* Κάνει τη ζωή σας πιο υποφερτή στη δουλειά.
Πώς μπορείτε να καταλάβετε αν δύο συνάδελφοί σας είναι σύντροφοι γραφείου;
*Μοιράζονται τα μπισκότα, τον καφέ και … το κουτσομπολιό
*Προσέχουν όταν ο/η σύντροφος του γραφείου αλλάζει χτένισμα ή φορά κάτι καινούριο και το σχολιάζουν
*Διακόπτουν τη συζήτηση που έχουν με τον κανονικό τους σύντροφο, όταν δέχονται τηλεφώνημα από τον /την σύντροφο του γραφείου
*Σχολιάζουν μαζί το τελευταίο εκνευριστικό πράγμα που έκανε ο διευθυντής
Μέχρι τώρα ξέραμε ότι οι ερωτικές σχέσεις μεταξύ συναδέλφων, προϊσταμένων και υφισταμένων καλό είναι να αποφεύγονται. Η νέα τάση των “πλατωνικών συντρόφων”, του χώρου εργασίας έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω. Ποιος όμως εγγυάται ότι η πλατωνική σχέση δεν μπορεί ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση να μετατραπεί σε ερωτική;
Στο αν μια τέτοια σχέση κάνει καλό, οι απόψεις των ψυχολόγων διίστανται. Για παράδειγμα ο ψυχολόγος, Γκραντ Μπρεχτ υποστηρίζει ότι μια τέτοια σχέση κάνει καλό γιατί οι άνθρωποι γίνονται πιο αποδοτικοί. Αντίθετα, η ψυχολόγος Ντι Μαγκρίλ, πιστεύει ότι ένας τέτοιος δεσμός, έστω και πλατωνικός, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε έναν γάμο.
Εντυπωσιακή υποστήριξη της πολυγαμίας δείχνουν οι μελέτες
Η υποστήριξη της πολυγαμίας και της νομιμοποίησης της πορνείας είναι σε εκπληκτικά υψηλά επίπεδα στις χώρες της Νότιας Αφρικής, αποκαλύπτει μια νέα μελέτη.
Η πολυγαμία έχει κυριαρχήσει στα τελευταία πρωτοσέλιδα, κυρίως λόγω της ερωτικής ζωής του Προέδρου Jacob Zuma.
Την ίδια στιγμή μεγάλη έρευνα δείχνει ότι το 23 % των ερωτηθέντων πιστεύουν στην πολυγαμία.
Επιπλέον από την έρευνα προκύπτει ότι όσοι δηλώνουν υπέρ της πολυγαμίας, κατά κανόνα συμφωνούν με το σεξ ανηλίκων, την πορνογραφία και την απιστία.
Γιατί οι άνδρες πηγαίνουν με πόρνες
Οι λόγοι για τους οποίους πολλοί άνδρες πληρώνουν για σεξ αποκαλύπτονται σε μια σειρά από συνεντεύξεις, που αποτελούν σημαντικό κομμάτι μιας νέας μεγάλης έρευνας. Συνολικά 700 άνδρες πέρασαν από συνέντευξη για την έρευνα, η οποία είχε ως στόχο να ανακαλύψει γιατί οι άνδρες ‘’αγοράζουν’’ σεξ.
«Δεν κερδίζω τίποτα από το σεξ με πόρνες, εκτός από ένα ‘’κακό’’ συναίσθημα», λέει ο Ben. Γύρω στα τριάντα και κάτι, προερχόμενος από τη μεσαία τάξη, ντροπαλός και λίγο νευρικός, ο Ben δήλωσε «ελπίζω ότι το να μιλήσω γι’ αυτό θα με βοηθήσει να επεξεργαστώ γιατί το κάνω.»
Ο Ben ήταν ένας από τους 700 άνδρες. Μιλάμε για άνδρες ηλικίας μεταξύ 18 και 70 ετών, λευκούς, μαύρους, από την Ασία και την Ανατολική Ευρώπη, οι περισσότεροι εκ των οποίων εργαζόμενοι και μορφωμένοι και σχεδόν κατά πλειοψηφία ευπαρουσίαστοι, ευγενικοί και κοινωνικοί. Οι περισσότεροι από τους μισούς ήταν παντρεμένοι ή διατηρούσαν σοβαρό δεσμό.
Ο Alex παραδέχτηκε ότι η σεξουαλική επαφή με πόρνες, τον έκανε να αισθάνεται άδειος, αλλά δεν είχε ιδέα πώς να γνωρίσει γυναίκες ‘’μέσω των συνηθισμένων οδών’’.
Ο Darren, ένας άνδρας νέος, όμορφος και πετυχημένος δήλωσε : «Δεν θέλω η γυναίκα να παίρνει καμία ευχαρίστηση. Πληρώνω γι ‘αυτό και είναι δουλειά της να μου δώσει ικανοποίηση. Αν εκείνη αισθανόταν ευχαρίστηση θα ένιωθα εξαπατημένος.»
Πολλοί άνδρες ανέφεραν ότι πληρώνουν για να πάνε με πόρνες επειδή μπορούν να έχουν ό, τι και με όποια θέλουν και να κάνουν πράγματα που οι περισσότερες γυναίκες δεν θα ανέχονταν.
Αν και μερικοί άνδρες υποστήριξαν ότι πιστεύουν ότι ενίοτε οι πόρνες απολαμβάνουν το σεξ, οι περισσότεροι παραδέχτηκαν ότι θεωρούν ότι οι γυναίκες θα πρέπει να αισθάνονται “αηδία”, “άθλια”, “βρώμικες” και “φοβισμένες”. Ένας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι κάποια στιγμή ένιωσε ότι η γυναίκα πρέπει να αισθάνθηκε «ανακούφιση που δεν πρόκειται να τη σκοτώσει».
Οι 30άρες θέλουν περισσότερο σεξ
Σεξ, σεξ, σεξ! Αυτό ζητούν οι περισσότερες γυναίκες στην ηλικία μεταξύ 30 και 40 ετών, στην Αυστραλία, υποστηρίζει μια νέα έρευνα για την σεξουαλική ζωή ζευγαριών, που είναι παντρεμένα ή συζούν.
Σύμφωνα με τη μελέτη το 85% των γυναικών δηλώνουν ότι θα ήθελαν περισσότερο σεξ και πως όταν δεν το βρίσκουν προτιμούν να περνάνε χρόνο με τις φίλες τους.
Η ίδια έρευνα αποκαλύπτει ότι οι γυναίκες σε αυτή την ηλικία θα ήθελαν να ‘’γυρίσουν’’ 10 χρόνια πίσω, στην ηλικία μεταξύ 20 – 30 χρόνων, κατά την οποία, όπως λένε, το 60% έκανε έρωτα σχεδόν κάθε δεύτερη μέρα ενώ τώρα οι σεξουαλικές τους δραστηριότητες δεν είναι τόσο συχνές.
Σε αντίθεση με τις γυναίκες, μόλις το 21% των ανδρών της ίδιας ηλικίας (30 – 40 ετών), δήλωσε ότι επιθυμεί περισσότερο σεξ.
Το 21% των γυναικών ανέφερε ακόμη πως θέλει μεγαλύτερη διάρκεια στην ερωτική πράξη. Το αντίστοιχο ποσοστό για τους άνδρες ήταν μόλις 7%.
Από την ίδια έρευνα προκύπτει πως το 44% των ανδρών άνω των 50 ετών έχουν απατήσει τη σύντροφό τους, ενώ οι γυναίκες εμφανίζονται πιο πιστές.
Ο ανδρικός εγκέφαλος αντιδρά σε ένα γυναικείο κορμί σε σχήμα κλεψύδρας όπως στα ναρκωτικά
Όταν τα μάτια ενός άνδρα πέσουν σε μια γυναίκα με πολύ λεπτή μέση, το μυαλό του επηρεάζεται, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που επηρεάζεται από την κατανάλωση αλκοόλ ή ναρκωτικών.
Οι ερευνητές εξέτασαν 14 παιδιά γύρω στα 20 χρησιμοποιώντας έναν σαρωτή εγκεφάλου, ενώ αυτά κοιτούσαν εικόνες γυναικών που είχαν υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική για την ανακατανομή του βάρους από τα ισχία στους γλουτούς. Οι σαρώσεις αποκάλυψαν ότι τα πλάνα των γυναικών μετά την επέμβαση ήταν πιθανό να ενεργοποιήσουν το ίδιο μέρος του εγκεφάλου, που αντιδρά με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.
«Τα ευρήματα αυτά θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην περαιτέρω κατανόηση του εθισμού στην πορνογραφία και των σχετικών διαταραχών», δήλωσε ο Steven Platek, εξελικτικός γνωστικός νευρολόγος που εργάστηκε για την μελέτη.
Αυτό τι σημαίνει; Ότι μπορεί να υπάρξει όντως εθισμός στην πορνογραφία; Ας ελπίσουμε ότι δε θα το χρησιμοποιήσουν κάποιοι ως δικαιολογία για τα … παραπτώματά τους.
Η ευτυχία στο γάμο μειώνει τις πιθανότητες εγκεφαλικού
Ένας ευτυχισμένος γάμος μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εγκεφαλικού για έναν άνδρα, ενώ ο αποτυχημένος γάμος αυξάνει σημαντικά τα ποσοστά εμφάνισης εγκεφαλικού. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει πρόσφατη ισραηλινή επιστημονική έρευνα.
Η ερευνητική ομάδα από το πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ υπό τον καθηγητή Ούρι Γκόλντμπουρτ μελέτησε 10.000 άνδρες με μέση ηλικία 49 ετών για διάστημα 34 ετών και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τόσο οι άγαμοι όσο και εκείνοι που έχουν προβληματικούς γάμους, διατρέχουν πολύ υψηλότερο κίνδυνο να πάθουν εγκεφαλικό σε σύγκριση με όσους άνδρες έχουν έναν αρμονικό γάμο.
Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι η έρευνα δείχνει τη δύναμη των σχέσεων αγάπης, αν και φαίνεται ότι το κλειδί για την αποτροπή του κινδύνου εγκεφαλικού παραμένει ο υγιεινός τρόπος ζωής, που περιλαμβάνει τακτική σωματική άσκηση, ισορροπημένη διατροφή και αποφυγή του καπνίσματος.
Απομονώνοντας άλλους παράγοντες κινδύνου, όπως η υψηλή πίεση αίματος και το κάπνισμα, η μελέτη ανακάλυψε έντονη σχέση ανάμεσα στην ευτυχία του γάμου και σε ένα μοιραίο εγκεφαλικό.
Οι άγαμοι βρέθηκαν να έχουν 64% μεγαλύτερη πιθανότητα θανατηφόρου εγκεφαλικού σε σχέση με τους παντρεμένους। Με τη σειρά τους οι δυστυχισμένοι παντρεμένοι εμφανίζονται να έχουν κι αυτοί 64% μεγαλύτερη πιθανότητα εγκεφαλικού σε σχέση με τους ευτυχισμένους παντρεμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: