Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

BOTOX......

Πως γίνεται?


Η διαδικασία είναι απλή και διαρκεί περίπου 10 λεπτά. Ο ειδικός γιατρός, <<ρίχνει>> με μικρές βελόνες, πολύ μικρές δόσεις της δραστικής αυτής ουσίας στις περιοχές όπου υπάρχει πρόβλημα. Πρόκειται για ανώδυνη μέθοδο και το μόνο που ίσως νοιώσετε είναι μια σύντομη και μικρή ενόχληση.

Πως δρα?

Η δράση της τοξίνης αναστέλλει τις συσπάσεις των μυών που είναι υπεύθυνες για τις ρυτίδες έκφρασης και έτσι οι ρυτίδες στο πρόσωπο σταδιακά λειαίνονται. Μετά το τέλος της διαδικασίας προτείνεται να μην ξαπλώσετε για 4 ώρες, να μην σκύψετε, να μην αγγίζετε και να μην τρίβετε τα σημεία όπου έγινε η ενέσιμη θεραπεία, να μην πάρετε ασπιρίνη και να μην καταναλώσετε αλκοόλ για μια μέρα.

Πότε θα δείτε αποτελέσματα?

Τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-15 ημέρες και αυτό που αντικρίζετε είναι ένα λείο μέτωπο, αασηκωμένα φρύδια, μάτια χωρίς ρυτίδες και γενικότερα ένα ανανεωμένο πρόσωπο.

Πόσο θα διαρκέσει το αποτέλεσμα?

Διαρκεί περίπου 6 μήνες και μετά το πέρας αυτού του διαστήματος, το πρόσωπο επανέρχεται στην προθεραπείας κατάστασή του καθώς οι μύες απόκτούν την κινητικότητά τους.

Πόσες φορές μπορεί να επαναληφθεί?

Σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορείτε να επαναλαμβάνετε την διαδικασία χωρίς κανένα πρόβλημα, εφόσον την εφαρμόζετε μόνο όταν περνάει η δράση του φαρμάκου και δεν γίνεται κατάχρηση της ποσότητας που <<μπαίνει>> σε κάθε θεραπεία.

Πιθανές επιπλοκές?

Αν δεν δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην διόρθωση κοντά στην περιοχή των βλεφάρων, μπορεί να προκληθεί βλεφαρόπτωση, η οποία συνήθως είναι μια επιπλοκή προσωρινή και ανατάξιμη.

Αντενδείξεις?

Απαγορεύεται το μπότοξ:
-Σε περίοδο εγκυμοσύνης ή λοχείας.
-Αν έχετε κάποια μόλυνση στα σημεία όπου θα γίνουν οι εγχύσεις.
-Αν πάσχετε από κάποια νευρολογική ασθένεια.

Πόσο κοστίζει?

Από 400-500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: