Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Βλεφαροπλαστική......

Ιδανικοί υποψήφιοι....
-Άνδρες και γυναίκες, συνήθως μέσης και προχωρημένης ηλικίας, με χαλάρωση στο άνω και κάτω βλέφαρο και ρυτίδες γύρω από τα μάτια.
-Άνδρες και γυναίκες, νεαρής ηλικίας με γενετική προδιάθεση, που εμφανίζουν πρώιμα τις γνωστές <<σακούλες>> στα κάτω βλέφαρα, που οφείλονται σε συγκέντρωση λίπους κάτω από τα μάτια.

Τι υπόσχεται...
Να διορθώσει τα σημάδια της γήρανσης, τη χαλάρωση που υπάρχει στο πάνω και κάτω βλέφαρο και να σας απαλλάξει από τις <<σακούλες>> των κάτω βλεφάρων.

Πριν την επέμβαση....
Ο πλαστικός χειρούργος, κάνει εμπεριστατωμένη εξέταση της όρασης, των ανατομικών ιδιομορφιών της περιοχής των ματιών, των κινήσεων των ματιών και βλεφάρων κλπ. Κατάλληλη προετοιμασία χρειάζεται να γίνει σε άτομα με αλλεργικές παθήσεις των ματιών. Γίεται επίσης, προεγχειρητικός έλεγχος ρουτίνας, που περιλαμβάνει εξετάσεις αίματος, βιοχημικές εξετάσεις, καρδιογράφημα και ακτινογραφία θώρακα.

Πως γίνεται.....
Η επέμβαση γίνεται με μια τομή στην πτυχή του πάβω βλέφαρου, από όπου αφαιρείται το το χαλαρό δέρμα που περισσεύει καθώς και κάποια ποσότητα λίπους, αν υπάρχει. Σε ότι αφορά την διόρθωση των κάτω βλεφάρων και από εκεί αφαιρείται το χαλαρό δέρμα που περισσεύει και δημιουργεί δυσμορφία.

Είδος αναισθησίας..
Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη σε νοσοκομείο ή οργανωμένη κλινική, παρουσία αναισθησιολόγου.

Η επέμβαση διαρκεί 1-2 ώρες.

Μπορείτε να επιστρέψετε σπίτι σας 2 ώρες περίπου μετά την επέμβαση.

Χρόνος ανάρρωσης....
Τα ράμματα αφαιρούυνται 6 ημέρες μετά την επέμβαση. Κάποια μικρά πρηξίματα που μπορεί να υπάρξουν, υποχωρούν με την βοήθεια παγωμένων επιθεμάτων με αλόη ή κρύες κομπρέσες χαμομηλιού. Μπορείτε να διαβάσετε μετά από 2-3 μέρες και στην εργασία σας μπορείτε να επιστρέψετε μετά από μια εβδομάδα. Την πρώτη εβδομάδα δεν επιτρέπεται το μακιγιάζ και η έκθεση στον ήλιο χωρίς γυαλιά.

Μετά την επέμβαση, η επούλωση είναι τόσο καλή, ώστε σε 1-2 μήνες δεν φαίνεται κανένα σημάδι.

Διαρκεί αρκετά χρόνια με αποτέλεσμα η χαλάρωση και οι ρυτίδες στην περιοχή να γίνουν φανερές πάλι μετά από 8-10 χρόνια.

Το κόστος συνήθως κυμαίνεται από 2.500-3.500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: