Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Στάση εργασίας την Τρίτη σε Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ



Ακινητοποιημένοι για πάνω από τέσσερις ώρες θα μείνουν αύριο Τρίτη οι συρμοί του Μετρό του Τραμ και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου. Οι συρμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου θα ακινητοποιηθούν από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, ενώ η στάση εργασίας στο Τραμ θα αρχίζει στις 12 και θα τελειώσει στις 4 το απόγευμα.
Ακινητοποιημένοι για πάνω από τέσσερις ώρες θα μείνουν αύριο Τρίτη οι συρμοί του Μετρό, του Τραμ και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, προκειμένου οι εργαζόμενοι στα τρία αυτά Μέσα Σταθερής Τροχιάς να πραγματοποιήσουν γενικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Οι συρμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου θα ακινητοποιηθούν από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, ενώ η στάση εργασίας στο Τραμ θα αρχίζει στις 12 και θα τελειώσει στις 4 το απόγευμα.

Περίπου μισή ώρα πριν και μισή ώρα μετά τις προγραμματισμένες στάσεις εργασίας, τα συγκεκριμένα μέσα δεν θα λειτουργούν, καθώς χρειάζεται κάποιος χρόνος μέχρι να μπουν και να βγουν από τα αμαξοστάσια.
Σήμερα Δευτέρα, χειρόφρενο τράβηξαν από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων προκειμένου να συμμετάσχουν στη γενική τους συνέλευση.

maftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: