Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010

Βοηθός του Σάντος ο Βρύζας!Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις για το θέμα που προέκυψε το πρωί κα αφορούσε τη συνεργασία του Ζήση Βρύζα με τον ΠΑΟΚ. Ο Βρύζας διέκοψε τη συνεργασία του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» στον οποίο εκτελούσε χρέη τεχνικού διευθυντή και παραιτήθηκε από το πόστο του αντιπροέδρου του ΔΣ της ΠΑΕ.
Αυτό που φαίνεται πως κρυβόταν πίσω από όλα ήταν η...
Εθνική ποδοσφαίρου και η διάθεση του Ζηση Βρύζα να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό. Φυσικά, μεγάλο ρόλο έπαιξε η καλή συνεργασία που είχε ο Βρύζας με τον Φερνάντο Σάντος, του οποίου πρόκειται να είναι ο νέος τεχνικός. Σύμφωνα με πληροφορίες του NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, σύντομα πρέπει να αναμένονται οι ανακοινώσεις που θα φέρνουν τον πρώην αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, στο πλευρό του ομοσπονδιακού τεχνικό.

Το "διαζύγιο" με ΠΑΟΚ
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας αποφάσισαν απο κοινού να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Παράλληλα ο πρώην -πλέον- τεχνικός διευθυντής της ομάδας υπέβαλε την παραίτησή του από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστούν θερμά τον Ζήση Βρύζα για την καθοριστική συμβολή του στην υλοποίηση του πλάνου της τελευταίας τριετίας. Η συμμετοχή του υπήρξε πολύτιμη και η αγάπη του για την ομάδα αναμφισβήτητη. Του ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία στη συνέχεια».

Η ανακοίνωση του Ζήση Βρύζα:
«Αποφασίσαμε από κοινού με τον Πρόεδρο να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ως μέλος αυτής της προσπάθειας, από διάφορες μάλιστα θέσεις (Ποδοσφαιριστής, Τεχνικός Διευθυντής, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος) πιστεύω ότι υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια, πάθος και υπευθυνότητα τον Σύλλογο. Υπήρξε ταύτιση απόψεων στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά ακόμη κι όταν διαφωνήσαμε, προσπαθήσαμε να συνθέσουμε τις διαφωνίες μας για το καλό του ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι ότι ένας κύκλος έκλεισε κι ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας. Ευχαριστώ το! ν Πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου».
Rokakias

Δεν υπάρχουν σχόλια: