Περιγραφή συνταγής
Ένα γλυκό του κουταλιού όχι τόσο συνηθισμένο που μας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας βερίκοκα όλο το χρόνο.
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα βερίκοκα. Τα βάζουμε σε μια λεκάνη με κρύο νερό μαζί με τον ασβέστη, και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει ο ασβέστης. Τα αφήνουμε στην άκρη 2 ώρες. Φτιάχνουμε το σιρόπι σε μια κατσαρόλα, πλένουμε πολύ καλά τα βερίκοκα να φύγει ο ασβέστης, τα ρίχνουμε στο σιρόπι να πάρουν μια βράση, σβήνουμε και τα βάζουμε σε βάζο.
Διάρκεια: 3 ½ ώρες
ΠΗΓΗ: http://www.lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου