Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Μουλιάζουμε από το βράδυ τα φασόλια. Τα βράζουμε για 20 λεπτά, πετάμε το νερό και τα ξαναβράζουμε για άλλα 40 λεπτά περίπου, μέχρι να γίνουν.
Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε στο μπλέντερ.
Εν τω μεταξύ έχουμε βάλει το κεφάλι του σκόρδου τυλιγμένο σ' ένα αλουμινόχαρτο, στο φούρνο στους 180° C να ψηθεί για 40 λεπτά.
Αφήνουμε το σκόρδο να κρυώσει, το καθαρίζουμε και βάζουμε και τις σκελίδες στο μπλέντερ.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το ελαιόλαδο και τα χτυπάμε να γίνουν πουρές.
Σερβίρουμε σε μπολ και αλείφουμε στο ψητό ψωμί.
- Διάρκεια: 1 ώρα περίπου
πηγή: http://www.lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου