Περιγραφή συνταγής
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και του προσθέτουμε το αλάτι. Διαλύουμε την μαγιά στο νερό και περιμένουμε 10-15 λεπτά. Κάνουμε ένα λάκκο στη μέση του αλευριού και ρίχνουμε τη μαγιά. Ανακατεύουμε και σιγά- σιγά ρίχνουμε νερό μέχρι να γίνει χυλός, ούτε πηχτός ούτε αραιός. Αφήνουμε το μείγμα να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί.
Βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε μία κουταλιά ζυμάρι κάθε φορά. Μόλις φουσκώσουν και ροδοκοκκινίσουν, τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και βάζουμε τα επόμενα.
Στο μεταξύ σε μία κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το μέλι και το φλιτζάνι με το νερό και αφήνουμε να βράσουν, μέχρι να γίνουν σιρόπι. Ρίχνουμε το σιρόπι πάνω από τους λουκουμάδες. Πασπαλίζουμε με κανέλα.
- Διάρκεια: 30 λεπτά
πηγή: http://www.lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου