Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Τώρα οι υπηρεσίες αεροπορικών κρατήσεων της airtickets.gr και μέσω iPhone

H ATC διευρύνει την παρουσία της στο χώρο του mobile, με την επιτυχημένη σχεδίαση και υλοποίηση εφαρμογής που προσφέρει στο επιβατικό κοινό πρόσβαση στις αεροπορικές υπηρεσίες της airtickets.gr μέσω iPhone. Η υλοποίηση της εφαρμογής για την airtickets.gr εντάσσεται στην γενικότερη δραστηριοποίηση της ATC στην ανάπτυξη mobile εφαρμογών οι οποίες υποστηρίζουν όλες τις σημαντικές πλατφόρμες κινητών συσκευών (iPhone, Windows Mobile, BlackBerry, J2ΜΕ, Symbian S60, Google Android)


Μέσα από ένα εξαιρετικά φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον, ο χρήστης της εφαρμογής μπορεί να αναζητήσει ανάμεσα σε χιλιάδες αεροπορικές πτήσεις και εκατοντάδες προορισμούς εκείνες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του, να πληροφορηθεί κάθε στοιχείο για τις εν λόγω πτήσεις και να προχωρήσει με πλήρη ασφάλεια στην έκδοση του σχετικού εισιτηρίου.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για download από το ελληνικό App Store. Η πρωτοτυπία και η χρηστικότητά της αντανακλάται στην αποδοχή που έχει από το ευρύ κοινό αφού από την πρώτη κιόλας εβδομάδα διάθεσής της σημείωσε πάνω από 10.000 downloads και κατέλαβε την κορυφαία θέση στις top 25 δωρεάν εφαρμογές του ελληνικού App Store με rating 4+ σύμφωνα με τα σχόλια χρηστών.

Ο Γιώργος Μπαλιούσκας, Εμπορικός Διευθυντής της airtickets.gr, αναφερόμενος στην συνεργασία με την ATC επεσήμανε τα εξής: «Η airtickets.gr επενδύοντας διαρκώς σε νέες υπηρεσίες και λύσεις, επέλεξε την mobile τεχνολογία ως το πλέον υποσχόμενο μέσο για την κάλυψη των απαιτήσεων του σύγχρονου καταναλωτή σε ευελιξία και αμεσότητα. Η ATC αποδείχτηκε ο ιδανικός συνεργάτης αφού με το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και επαγγελματισμού που διαθέτει συνέβαλε ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων μας.»

Περισσότερες πληροφορίες τηλ. 210-6874300, email sales@atc.gr

zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια: