Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Οι top παραλίες της Αττικής.....

Γυρίσαμε (βότσαλο προς… βότσαλο) όλη την ακτογραμμή κοντά στην Αττική και τα πέριξ για να ανακαλύψουμε τα καλύτερα βραχάκια για βουτιές, τις πιο ωραίες παραλίες, τις πιο νόστιμες καντίνες και τα καλύτερα ταβερνάκια, για να κάνουμε τη βίβλο του καλοκαιριού. Οι συνθήκες του ρεπορτάζ δύσκολες και ο εξοπλισμός βαρύς: μαγιό, παρεό, καπέλο. Από την Κακιά Θάλασσα στην Κερατέα μέχρι τη Βουλιαγμένη και από τη Λούτσα μέχρι τον Μαραθώνα, αυτά είναι τα καλύτερα.




All day Αλεποχώρι



Στενή και συχνά βραχώδης η ακτογραμμή του, ομολογούμε ότι δεν μας συγκλονίζει, αλλά εδώ έρχεσαι βασικά για τα ωραία μπαράκια που απλώνονται στην επάνω πλευρά του δρόμου. Ο «Κέλσος» έχει σταθερά την τιμητική του, άλλωστε προσφέρει δωρεάν ασύρματο Internet στο cafe, αιώρες και beach volley στην καστανή αμμουδιά. Θα σας αρέσουν, πάντως, και οι χαλαρωτικές βεράντες του «Φοινικούντα», και το λευκο-λαχανί σκηνικό του club «Morena». Κι όταν η διάθεση σηκώνει παγωτό ή σορμπέ, δώστε ραντεβού στη μοντέρνα τζελατερία «Vellutato» στο Ντουράκο.




.
Με ομπρέλα και... Ψάθα

Η «ντίβα» της περιοχής, η βοτσαλωτή παραλία της Ψάθας, είναι τεράστια, με δροσερά νερά κι έχει άμμο εκεί όπου σκάει το κύμα, για να παίζουμε άνετα ρακέτες. Αλλά από σκιά «νιετ», παρά το καταπράσινο φόντο. Όπου κι αν σκοπεύετε να καθίσετε λοιπόν, στο κεντρικό κομμάτι -μπροστά από τα beach bars «AquaRapaki» (προσφέρει νεροτσουλήθρες και… σουβλάκια-γίγας), «Paradise» (έχει πισίνα) και «Samaka» (θα σας σερβίρει πίτσα στην ξαπλώστρα)- ή πιο περιφερειακά, φέρτε οπωσδήποτε παρασόλι. Η θάλασσα φημίζεται για τη χαμηλή θερμοκρασία, αφού αναβλύζουν γλυκά νερά από πηγές, ειδικά στη δεξιά πλευρά, όπου βρίσκονται και οι περισσότερες ψαροταβέρνες.


ΠΗΓΗ: www.myself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: