Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!!! ΕΙΜΑΙ FAN ΤΟΥ STEPHEN KING!!!









Τα πράγματα είναι απλά, αλλά κανείς δεν το βλέπει : Γιατί βλέπουμε μια κωμωδία στην τηλεόραση, ή παρακολουθούμε μια αστεία θεατρική παράσταση? Για να γελάσουμε. Γιατί βλέπουμε μια ταινία δράσης? Για να ανέβει η αδρεναλίνη μας και να νιώσουμε πως ξεφεύγουμε από την άχαρη πραγματικότητα. Γιατί διαβάζουμε ιστορίες τρόμου με τρομακτικά τέρατα που βγαίνουν κάτω από το κρεβάτι και σε αρπάζουν την ώρα που κοιμάσαι? Γιατί θέλουμε να τρομάξουμε! Ναι, κατά βάθος αυτό θέλουμε.
Μπορεί να μην έχει καμία απολύτως λογική το ότι μια ντουζίνα νταλίκες ξαφνικά απέκτησαν ψυχή και αποφάσισαν να αρχίσουν να σκοτώνουν τους ανθρώπους (ιδιαίτερα αυτούς που αρνούνταν να γεμίσουν τα ντεπόζιτά τους με βενζίνη) αλλά θα ήταν απίστευτα τρομακτικό αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.
Μπορεί η «Μακριά Πορεία» να φαντάζει γελοία σε κάποιους (το να διαγωνίζεσαι για το αν θα αντέξεις να βαδίσεις μέχρι να σε εγκαταλείψουν οι δυνάμεις σου και να πέσεις νεκρός δεν είναι ότι καλύτερο) αλλά μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον άλλα 2-3 reality shows που είναι αν όχι εξίσου, τουλάχιστον εξαιρετικά γελοία.
Μπορεί να είναι εντελώς αδύνατο το να φάει κάποιος μια μηλόπιτα κι από εκείνη την ώρα να αρχίζει να αδυνατίζει μέχρι να μείνει η σκιά του εαυτού του……αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Έχουν συμβεί και πιο περίεργα πράγματα στον κόσμο που ζούμε.
Μπορεί να γελάσει κάποιος όταν διαβάσει ότι ξαφνικά ομίχλη κάλυψε τα πάντα και ένα σωρό άνθρωποι αποκλείστηκαν μέσα σε ένα super market γιατί μέσα στην ομίχλη κρυβόταν ένα τέρας που έτρωγε όποιον τολμούσε να βγει. Τουλάχιστον όμως είχαν φαγητό…και μάλιστα μπόλικο!
Όσο για την «Αυπνία»…..ποιος ξέρει, ίσως αν μείνεις δεκάδες βράδια ξάγρυπνος, στο τέλος να αρχίσεις να βλέπεις περίεργες οντότητες. Αποκλείεται? Κι αν αποκλείεται, δε βλάπτει να φανταζόμαστε ότι μπορεί να συμβεί αυτό.
Και ειλικρινά…… δε θα επιθυμούσατε τρελά να είχατε έναν πίνακα ζωγραφικής μέσω του οποίου θα μπορούσατε να μεταβείτε σε ένα φανταστικό και υπέροχο κόσμο όποια στιγμή θέλετε?
Είναι πραγματικά τόσο απίθανο να σκάβει κάποιος ισοβίτης επί χρόνια ολόκληρα ένα τούνελ για να δραπετεύσει από τη φυλακή και να πάει να ζήσει σε ένα εξωτικό νησί?
Είναι απίθανο να τα πάρει μια μέρα ο αστυνόμος μιας πόλης και να αρχίσει να σκοτώνει κόσμο? (άσχετα που στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε μπει μέσα του «κάτι»)
Ή μήπως είναι απίθανο να τα πάρει μια έφηβη κοπέλα επειδή επί χρόνια την κορόιδευαν και ν’ αρχίσει να σπέρνει τον πανικό?
Κι αν κάποιος δεν πείστηκε μετά απ’ όλα αυτά, ας πάρει να διαβάσει το «Κοράκι». Αν τολμάει……







Από την συνεργάτη μου Elegia

Δεν υπάρχουν σχόλια: