Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΙΑ (1)


Κοιτώντας την κατάντια στην οποία έχουμε περιέλθει και στην ανικανότητά μας να συνέλθουμε και να αναστυλώσουμε την ζωή μας, με πιάνει ειλικρινά μεγάλη απελπισία. Βλέπω το μέλλον δυσοίωνο και ακόμα πιο δύσκολο απ' ότι στις μέρες μας.
Όλοι μιλάμε για ένα καλύτερο αύριο, για έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας, για μια καλύτερη Ελλάδα... αλήθεια, πείτε μου κάποιον που βλέπει κάτι τέτοιο στο προσεχές μέλλον.... ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!

Απορώ με εμάς πραγματικά, πως καταντήσαμε έτσι, άβουλα πλάσματα αποχαυνωμένα όντα που σκύβουν το κεφάλι
καταφατικά σε κάθε ηλιθιότητα και ανοησία που ακούμε από τους ''μεγάλους'' πολιτικούς μας. Έχουμε καταντήσει αμερικανάκια, που ότι τους σερβίρει η τηλεόραση το ακλουθούν πιστά χωρίς να μπουν καν στην διαδικασία να σκεφτούν. Ακούμε και ακλουθούμε τυφλά όποιον ανέβει στο βήμα της βουλής των Ελλήνων,
και θαυμάζουμε τα παχιά λόγια και τις πλούσιες , με δυσνόητες λέξεις, εκφράσεις τους. Αμερικανάκια, ποιοι;;; ... Εμείς οι Έλληνες που γεννήσαμε τον πολιτισμό και τον χαρίσαμε σε ολόκληρο τον κόσμο. Τραγική κατάντια αδέλφια, δεν νομίζετε;; Ήρθε ο καιρός όμως να ξυπνήσουμε σιγά σιγά, δεν νομίζετε; Αρκετά πια τα
ψέματα και η κοροϊδία. Φτάνει!!!!

Πως είναι δυνατόν να ακλουθείτε πιστά σαν καλοκουρδισμένα στρατιωτάκια κλέφτες με αναρίθμητα σκάνδαλα εις βάρος σας και να κρέμεστε από τα ψεύτικα λεγόμενα τους; Πως σας υπνώτισαν και σας φανάτισαν έτσι, κάνοντας σας υπηρέτες του συστήματος και των συμφερόντων τους;
Το ότι έχουμε συμβιβαστεί με την σημερινή πραγματικότητα και δεν ελπίζουμε πια σε τίποτα καλύτερο αφού ξέρουμε ότι κανένας δεν μπορεί και δεν είναι ικανός να αλλάξει την επικρατούσα κατάσταση. Πως φτάσαμε ως εδώ; Πως καταντήσαμε δουλικά στο σύστημα; Γιατί γίναμε μυρμήγκια που μας πατούν όλοι χωρίς να μας λογαριάζουν;
Αν ρωτήσετε τους νέους (και όχι μόνο) σήμερα να σας πουν τι σημαίνουν έννοιες όπως: καπιταλισμός, φασισμός, ακροδεξιά, σοσιαλισμός, κομμουνισμός δεν θα πάρετε καμιά απάντηση γιατί απλά δεν γνωρίζουν. Δεν ασχολούνται πλέον με την πολιτική και απλά ψηφίζουν σε εκλογές την επιλογή του πατέρα τους ή την πατροπαράδοτη ψήφο που χρόνια δίνει η οικογένεια τους.


Δυστυχώς σήμερα αδέλφια, ψηφίζουμε απλά για να ψηφίζουμε.
Δεν σκεφτόμαστε το μέλλον και τις συνέπειες της κάθε μας ψηφοφορίας. Απλά πηγαίνουμε σαν τυφλά αρνιά στις κάλπες και δίνουμε ΕΜΕΙΣ εντολή να μας πατάνε στο λαιμό οι κάθε
λογής πολιτικοί που υπάρχουν σήμερα στο προσκήνιο.
Σκεφτείτε το παρελθόν για κάθε σας επιλογή και αντισταθμίστε τα καλά που πήρατε και τα χειρότερα που πάθατε. Σταματήστε να είστε χρυσόψαρα με μηδαμινή μνήμη και ξαναγίνετε άνθρωποι με μνήμη πολλών δεκαετιών.
Παίζονται παιχνίδια εκατομμυρίων πίσω από την πλάτη μας από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και όταν κάποια στιγμή αποκαλυφθεί κάποιο από αυτά, τότε μένουμε με το στόμα ανοιχτό σαν να μην το περιμέναμε πότε! Σκάνδαλα πίσω το ένα από το άλλο, και όμως γνωρίζοντας αυτήν την κατάσταση, κάνουμε ξανά τα ίδια. Πάμε πάλι και εκλέγουμε τους ίδιους κλέφτες που θησαύρισαν από την καρέκλα τους, και περιμένουμε από αυτούς ένα καλύτερο αύριο!!! τι ειρωνεία!!!
Πιάνεις έναν κλέφτη, τον βάζεις τιμωρία μια τετραετία και μετά τον ξαναβγάζεις περιμένοντας από αυτόν να έχει γίνει Άγιος και του δίνεις το δικαίωμα να σε ξανακλέψει με την άδειά σου!!!
Δυστυχώς υπάρχει δικομματισμός στην Ελλάδα που εναλλάσσονται κάθε φορά στην εξουσία, με πρωταγωνιστές πάντα τα ίδια πρόσωπα. Και με κάλυψη το πολιτικό άσυλο, κάνουν ότι θέλουν πισώπλατά μας. Πλουτίζουν και ζουν εις βάρος μας, χαλάνε εκατομμύρια ευρώ για την πάρτη τους ενώ στον συνταξιούχο δεν δίνουν ούτε 1 ευρώ αύξηση την ημέρα. Και ποιος θα τους μιλήσει μετά αφού εμείς τους ψηφίσαμε.
Ενώ εμείς είμαστε αυτοί που μπορούν να καθορίσουν την πορεία αυτού του έθνους. Αλλά είμαστε σε λήθαργο και κοιμόμαστε.......
Πριν λοιπόν ψηφίσουμε (γενικά σε κάθε εκλογική αναμέτρηση), καλό θα είναι να σκεφτούμε και να δούμε λίγο πιο ειδικά, τι εκπροσωπεί κάθε κόμμα, ποια είναι η φιλοσοφία του καθενός, ποιος είναι καταλληλότερος να γίνει εξουσία.
Δεν θα επεκταθώ στο συγκεκριμένο κείμενο με πολλά λόγια για τον καθένα διότι θεωρώ ότι λίγο πολύ ξέρετε τι έχει κάνει ο καθένας και θα πρέπει να κριθούν ανάλογα με τις πράξεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: